Odlične ideje za jesenski break po first minute cijeni

jesenski break

Već razmišljate od novom odmoru? Novi školski praznici i nisu toliko daleko, no sada je – do 30. rujna – prilika da iskoristite first minute cijene i isplanirate jesenski break za cijelu obitelj u Termama Tuhelj. Čekaju vas i neki noviteti

Seneka, rimski filozof i književnik, još je davno rekao kako putovanje i promjena mjesta daju umu novu snagu. I, uistinu, koliko energije, pozitivnih vibracija i novih pogleda na život možemo izvući već iz kratkog bijega od rutine, nekog blitz putovanja s kojeg ćemo se vratiti preporođeni. Nakon ljeta i za većinu ljudi najduljeg godišnjeg odmora, treba izdržati u punom radnom tempu na poslu i u školi, tako da je nužno napraviti jesenski break.

Jesenski školski praznici, koji počinju 30. listopada i traju do 2. studenog, prva su prilika za produljeni vikend i obiteljski odmor iz snova. All inclusive light uz neograničeno piće uz ručak i večeru; kupanje u Vodenom planetu; ulaz u Svijet sauna; obiteljsko sauniranje… u Termama Tuhelj znaju složiti savršen scenarij za odmor, a k tome još i po first minute cijeni do 30. rujna.

Uz već navedene pogodnosti i smještaj u Hotelu Well****, ponuda uključuje i zabavu na novom Mini golf igralištu, animacijski WELL program, poklon za dijete i obiteljski izlet po izboru. Naime, gost može birati želi li s obitelji u Krapinu, ZOO Zagreb, Veliki Tabor ili novi HeliSpace, zabavno edukativni centar o svijetu helikoptera. Također, u ponudu je uključen i gratis boravak za 1 dijete do 11,99 godina i 1 dijete do 4,99 godina.

jesenski break

Iz Terma Tuhelj najavljuju i niz noviteta u svojoj jesenskoj ponudi. Svjesni da moderan putnik želi doživljaje i potpuni rejuvenation na putovanju, u pripremi je i nova sauna – uz već postojeće četiri finske, tri parne saune i suhu kupelj, kao i brojne programe u saunama, među kojima i popularno vrtloženja zraka u panoramskoj sauni – kao i nastavak omiljenog programa family sauniranja. Posebni termini u Svijetu sauna bit će rezervirani za roditelje s djecom., Tada ćete, u najintimnijem mogućem okruženju, moći najbolje doživjeti sve što ova oaza opuštanja nudi. Mislili su u Termama Tuhelj i na roditelje najmlađih mališana, pa su opremili i novi Baby room za djecu do dvije godine. Novouređen, udoban, siguran – sve kako bi svaki gost maksimalno uživao.

Više o jesenskim i svim drugim ponudama i sadržajima Terma Tuhelj potražite OVDJE.