Načini na koje Tab S9 pomaže u obvezama

tab s9

Studentski život je zabavan, ali intenzivan. To je konstantno balansiranje između školskih obaveza, društvenih planova i izvannastavnih aktivnosti. Nova Samsung Galaxy Tab S9 serija spaja prenosivost tableta sa snažnom funkcionalnošću prijenosnog računala, tako da možete razviti svoje kreativne vještine i raditi na velikim školskim projektima, čak i kada ste izvan učionice ili daleko od kuće. Njegov fleksibilan format, snažne funkcije i aplikacije čine ga iznenađujućim alatom za produktivnost, bez obzira na zadatak s kojim se suočavate tijekom dana. Donosimo pet načina na koje vam Tab S9 može pomoći u vašim obavezama, od jutra do mraka.

Planirajte svoj dan s lakoćom

Najbolji prijatelj zaposlenog studenta je dinamičan planer. S Galaxy Tab S9 serijom možete planirati svoj dan i sastaviti „to-do“ listu na jednom mjestu. Samo postavite Tab S9 uspravno ili vodoravno pomoću Smart Book Cover i spremni ste za planiranje dana. Tab S9 sadrži omiljenu aplikaciju GoodNotes po prvi put na Android platformi, pružajući potpuno novo iskustvo kada je riječ o organizaciji vašeg rasporeda. Studenti s GoodNotes aplikacijom mogu koristiti već gotove predloške i novodizajniranu S Pen Creator Edition olovku kako bi ostali organizirani na svoj kreativan način. Osim toga, sve to možete nositi sa sobom u jednom laganom uređaju.

Multitasking profesionalca

Između priprema za nastavu, dogovaranja satova učenja i pronalaženja vremena za prijatelje, život studenta može se činiti kaotičnim. Galaxy Tab S9 dizajniran je kako bi vam pomogao da održite korak sa svim obavezama, bez propuštanja aktivnosti. Otvorite i radite u više prozora odjednom uz Multi Window za maksimalnu produktivnost – surađujte s kolegom na Google Meet dok izrađujete prezentaciju, a sve to dok skicirate svoju najnoviju ideju u zasebnom Samsung Notes dokumentu. Čak možete koristiti jednostavne pokrete prstima za prebacivanje između aplikacija za učinkovit, brz multitasking i pričvrstiti Book Cover Keyboard za lakšu navigaciju pomoću podloge miša.

Podignite bilješke na višu razinu

Dok pišete bilješke na nastavi, tipkanje na prijenosnom računalu može biti glasno i ometajuće. I dok pisanje bilješki rukom na papiru može učiniti da se osjećate angažiranijim, isto tako čini izazovnijim istovremeno dijeljenje misli s kolegama. Korištenje vašeg Galaxy Tab S9 kao digitalne bilježnice daje vam najbolje od oba svijeta – čak i više s pripojivim NotePaper zaslonom, koji omogućuje pisanje na tabletu gotovo kao na papiru. Možete koristiti svoju S Pen olovku za bilježenje misli i ključnih trenutaka u Samsung Notes tijekom nastave, a zatim sinkronizirati svoj Tab S9 s Microsoft OneNote kako biste sve spremili na jedno mjesto. Ovo ne samo da olakšava rad s drugima u stvarnom vremenu putem zajedničkog online dokumenta, već možete i pretraživati pojmove i teme kada tražite određene informacije.

Pretvorite tablet u potpuno funkcionalno prijenosno računalo

Ostati produktivan tijekom cijelog dana ne mora značiti nošenje prijenosnog računala po cijelom kampusu. S Galaxy Tab S9 i njegovom dodatnom opremom možete se udobno smjestiti u svom omiljenom kafiću, učiti u parku ili otići na vikend izlet i ostaviti svoje prijenosno računalo kod kuće – znajući da u trenutku možete pristupiti svim njegovim mogućnostima. Samo spojite svoj Tab S9 na Book Cover Keyboard Slim i uključite DeX način rada kako biste odmah replicirali izgled i dojam osobnog računala. Moći ćete pristupiti cijelom paketu Microsoft aplikacija, što olakšava brzo ažuriranje Word dokumenata, PowerPoint prezentacija ili Excel tablica u hodu. A kako biste sklonili znatiželjne poglede na javnim mjestima, lako pripojivi Privacy Screen zaslon osigurat će da samo vi možete vidjeti prikaz sadržaja dok radite.

Proširite svoj radni prostor

Kad se vratite kući i spremni ste se ozbiljno primiti pisanja domaće zadaće, ponekad vam je potrebno više od jednog zaslona. Galaxy Tab S9 savršeno surađuje s različitim operativnim sustavima i aplikacijama, čineći ga brzim i praktičnim alatom kada trebate istovremeno pregledavati više datoteka i prozora te raditi učinkovitije. U samo jednom kliku uključite Second Screen opciju za jednostavno uparivanje računala i tableta kako bi stvorili iskustvo s dva monitora u proširenom ili dupliciranom načinu rada. Uz Multi Control možete čak povlačiti i ispuštati tekst i slike između svojih Galaxy uređaja. Povucite nedavnu fotografiju iz aplikacije Galerija na svom pametnom telefonu i umetnite je u Samsung Notes na svom Tab S9 ili prezentaciju na svom računalu – sloboda korištenja Galaxy ekosustava omogućuje vam da učinite više u manje vremena.

Galaxy Tab S9 je dizajniran za današnje studente koji su uvijek povezani i u pokretu. Bilo da studirate grafički dizajn i trebate biti u mogućnosti skicirati ideje kad god i gdje god vam dođe inspiracija, ili ste ambiciozni građevinski inženjer koji mora izvlačiti prikaze projekata unutar i izvan učionice, Galaxy Tab S9 je savršen partner za produktivnost.