Kingston Digital proširuje ponudu eksternih SSD-ova

ssd

Kingston Digital Europe Co LLP, podružnica za flash memoriju tvrtke Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u memorijskim proizvodima i tehnološkim rješenjima, predstavila je XS1000 External SSD, malo i iznimno elegantno rješenje za sigurnosno kopiranje datoteka. XS1000 se pridružuje XS2000 kao novi proizvod u Kingstonovom portfelju eksternih SSD proizvoda. Oba diska su iznimno kompaktna i teže ispod 29 grama kako bi pružila prenosivost u džepnoj veličini. Kingstonov XS1000 nudi brzine čitanja do 1050MB/s1 i velike kapacitete do 2TB2 pružajući dovoljno prostora za pohranjivanje mnogobrojnih fotografija, videa i datoteka. Disk dolazi s USB-C®3 na USB-A kabelom i održava kompatibilnost s prethodnim verzijama kako bi se osiguralo besprijekorno povezivanje s naslijeđenim uređajima. Malen poput privjeska za ključeve, XS1000 služi kao pouzdan pratilac za jednostavno sigurnosno kopiranje datoteka i kao jamac za kontinuirani pristup vašim važnim dokumentima, dragim uspomenama i medijskim datotekama.

Naši kupci traže praktičnu, brzu i pouzdanu pohranu po pristupačnoj cijeni. S dodatkom XS1000 ne moraju dalje tražiti jer sada nudimo više opcija za eksternu pohranu,” rekla je Liny Cheliyan, voditeljica poslovanja – Prosumer Flash i SSD, Kingston, EMEA. “Dizajnirali smo ovaj disk kako bi bio elegantan i kompaktan, veličine samo pola standardnog SSD-a. To osigurava neusporedivu prenosivost, što ga čini jedinim pravim izborom dostupnim na tržištu za one koji traže kombinaciju praktičnosti i vrhunske izvedbe.”

XS1000 dostupan je u kapacitetima od 1TB i 2TB i podržan je ograničenim petogodišnjim jamstvom4 uz besplatnu tehničku podršku.

XS1000 External SSD značajke i specifikacije:
● Iznimna prenosivost: kompaktan i težak nešto manje od 29 g, ovaj elegantni, potpuno crni SSD stane u vaš dlan, omogućujući vam da u pokretu bez napora nosite svoje datoteke.
● Pouzdano sigurnosno kopiranje datoteka: Prenesite i pohranite svoje dokumente, velike fotografije i videozapise bez prekida i tako ponesite sve sa sobom.
● Povećana pohrana: proširite svoju digitalnu biblioteku velikim kapacitetima do 2TB2 kako biste sačuvali dragocjene trenutke života.
● Podrška za USB 3.2 Gen 2: Postignite brzine čitanja do 1050 MB/s1 uz povratnu kompatibilnost s USB 3.2 Gen 1, čime se osigurava besprijekorno povezivanje s naslijeđenim uređajima.
● Sučelje: USB 3.2 Gen 2
● Brzina1: do 1,050MB/s čitanja, 1,000MB/s pisanja
● NAND: 3D
● Kapaciteti2: 1TB, 2TB
● Dimenzije: 69.54 x 32.58 x 13.5mm
● Težina: 28.7g
● Materijal kućišta: Metal + Plastika
● Radna temperatura: 0°C~40°C
● Temperatura skladištenja: -20°C~85°C
● Jamstvo/Podrška4: Ograničeno petogodišnje jamstvo s besplatnom tehničkom podrškom
● Kompatibilnost5: Windows® 11, 10, macOS® (v.10.15.x +), Linux (v. 4.4.x +), Chrome OS™, Android™, iOS/iPadOS® (v.13+)

Za više informacija posjetite kingston.com.