Izvanredne Tuka stolice brenda Connubia

tuka stolice

Meblo Trade s ponosom najavljuje svoje sudjelovanje na nadolazećem sajmu namještaja Indizajn, koji će se održati od 8. do 10. listopada 2023. godine u samom središtu Zagreba. Kao centralnu točku izložbenog prostora, Meblo ponosno predstavlja izvanredne Tuka stolice renomiranog brenda Connubia, koje dolaze u limitiranoj suradnji s Weekend Max Mara dizajnerima.

Ova ekskluzivna suradnja između Connubia i Weekend Max Mara osvojila je svijet dizajna namještaja. Limitirana kolekcija uključuje stolice, barske stolice i fotelje izrađene s ikoničnom Weekend Max Mara tkaninom sa motivom leptira, čineći je izvanrednim i elegantnim dodatkom svakom interijeru. Kolekcija je dostupna za narudžbe isključivo do proljeća 2024. godine, a njezina jedinstvena privlačnost leži u spoju mode i dizajna namještaja, stvarajući komade koji su istovremeno funkcionalni i estetski privlačni.

U Meblo Tradeu kontinuirano se trudimo ponuditi našim kupcima najekskluzivnije i najstiliziranije komade namještaja. Suradnja Connubia x Weekend Max Mara Weekend savršeno se uklapa u našu predanost kvaliteti i inovaciji u uređenju doma. Ovi komadi nisu samo stolice; to su izrazi umjetnosti, luksuza i sofisticiranosti.” kažu u Meblo Tradeu.

Tuka stolice

Brend Connubia by Calligaris, kao sinonim inovativnog talijanskog dizajna, udružio se s Weekendom Max Marom, ikonom svjetske mode, kako bi stvorio kolekciju koja besprijekorno spaja svijetove mode i dizajna interijera. Rezultat je limitirana serija namještaja koji objedinjuje suštinu vječnog stila Max Mare i zanatske vještine Connubie.

Posjetite izložbeni prostor Meblo Tradea na sajmu Indizajn kako biste iz prve ruke doživjeli ljepotu i eleganciju suradnje Connubia x Weekend Max Mara. Otkrijte kako ovi limitirani komadi mogu pretvoriti vaš prostor u umjetničko djelo koje odražava vaš jedinstveni stil i sofisticiranost.

Za više informacija o ovoj suradnji, posjetite www.meblo.hr ili najbliži Meblo trade prodajni salon.