Vrhunska glazbena događanja vraćaju se u Zagreb

love sound

Nakon više nego uspješne proslave 10. rođendana Sonus festivala, vrijeme je za We Love Sound glazbeni spektakl u našoj metropoli. 12 – satni We Love Sound event će se održati u petak, 22. rujna u zagrebačkoj Hali. Jedna od vodećih producentskih zvijezda današnjice Reinier Zonneveld prije nekoliko je tjedana srušio Guinnessov svjetski rekord najdužim izvođenjem elektronske glazbe uživo na festivalu u svojoj domovini Nizozemskoj.

Njegov strelovit uspon započeo je prije nekoliko godina, a zagrebačka publika ga dobro pamti po nezaboravnom nastupu koji je održao na We Love Sound Open Airu 2021. godine na Jarunu. Sada nastupa na zatvaranju ljetne sezone We Love Sound događaja koja će trajati čak 12 sati. Vanjski stage bit će izvrsna prilika da pozdravimo ljeto, dok će unutrašnjost Hale postati pravi hram techno glazbe.

Reinier Zonneveld jedan je od najinovativnijih i najprodavanijih techno producenata današnjice, nastupima po Sjevernoj i Južnoj Americi kao i diljem Europe, preuzeo je vlast nad suvremenom scenom svojim vizionarskim live nastupima i jedinstvenim pogledom na techno žanr. Godine je proveo fakultetski školujući se za pijanistu, ali su odlasci na partije naveli ga na istraživanje elektroničke glazbe. Reinier danas svoj prepoznatljiv zvuk prenosi uživo na velikim festivalima diljem svijeta. Istaknuti je rezident legendarnih festivala kao što su Awakenings, Time Warp, pokrenuo je i vlastiti festival, a za vrijeme ADE 2021 napunio je amsterdamski Ziggo Dome sa čak 13.000 obožavatelja koji su došli čuti samo njega.

We Love Sound je pak svoju priču započeo prije nekoliko godina kao najljepši zagrebački boutique festival. Do danas su održana brojna glazbena događanja pod ovim event brandom, a ovaj će događaj svojim produkcijskim elementima zasigurno podići ljestvicu kad su glazbena događanja u metropoli u pitanju. Dolazak nizozemske zvijezde u Zagreb će privući i brojne njegove fanove iz cijele regije, što je izvrsna turistička pozivnica za prve dane jeseni u Zagrebu.

Reinieru će se u zagrebačkoj Hali pridružiti još izvođača čija će imena biti objavljena uskoro. Za sve Novosti pratite @welovesound na društvenim mrežama.

Prodaja early bird ulaznica za ovaj glazbeni spektakl počinje danas, a one se mogu osigurati na ovom linku.

Foto: Reinier Zonneveld, WLS