Kako učvrstiti lice bez estetskih zahvata?

maderoterapija

Ručna limfna drenaža, maderoterapija lica i Quick Fix tretmani osobitosti su Aveda Spa Lounge kabine

Kada je njega kose u pitanju, legendarni zagrebački saloni Ruža više od 47 godina pokreću trendove. Inovativni HAIR SPA tretmani, jedinstveni uređaji za njegu kose i vlasišta, Ruža Signature tehnike bojenja i personalizirani pristup krojen po mjeri svakog klijenta DNA su usluga svakog od Ružinih salona. Svoju ekspertizu u njezi kose uspješno smo dokazali u desetljećima predanog rada, a sada svoj fokus širimo i na njegu kože otvaranjem Ruža Pure Aveda Spa Lounge, eksperta za mladolikost kože na prirodan način. Maderoterapija lica, ručna limfna drenaža i Quick Fix tretmani vaš su saveznik u postizanju mladenačkog izgleda.

Maderoterapija lica je savršen izbor za sve one žele smanjiti bore te osloboditi kožu lica, vrata i dekoltea od toksina. Ova masaža, osim što opušta mišiće lica, pomaže aktivirati fibroblaste koji će proizvesti više kolagenskih i elastičnih vlakana. Radi sporije cirkulacije do koje dolazi starenjem, stanice u koži lica dobivaju sve manje kisika i radi toga slabije funkcioniraju. Upravo zbog toga što maderoterapija povećava opskrbu kože kisikom, lice dobiva svjež i mladolik izgled. Pravilni pokreti utječu na mišićno tkivo, cirkulacijski i limfni sustav te povećavaju opskrbu stanica kisikom i hranjivim tvarima. Rezultat je manje bora, eliminacija natečenih donjih kapaka, smanjenje podbratka i općenito svježiji, zdraviji izgled kože lica. Uz klasičan tretman maderoterapije lica, u ponudu Aveda Spa Lounge uključen je i 45-minutni tretman koji je upotpunjen čišćenjem lica, masažom te maskom za umirivanje.

Ako preferirate dubinsku masažu odlučite se na ručnu limfnu drenažu. Ona ima mnoge benefite u tjelesnoj kozmetici jer pospješuje čišćenje organizma te ima detoksikacijski učinak. Naročito se preporučuje nakon estetskih operacija jer nakon zahvata dolazi do nakupljanja viška tekućine u vezivnom tkivu, a upravo ručna drenaža skraćuje vrijeme oporavka i ubrzava vraćanje osjeta u operiranom području. Ručna drenaža lica od velike je pomoći i u rješavanju pojave akni uzrokovane nečistoćama u organizmu, pri nadutosti lica i otečenosti područja ispod očiju.

U meni Aveda Spa Lounge kabine uključeni su i “Quick Fix” tretmani lica. Između ostalog, oni uključuju njegu kože Avedinim preparatima na prirodnoj bazi, glow maske i lift face gym. Oni će omogućiti koži da zablista već nakon prve primjene te će u samo 15 minuta potaknut cirkulaciju lica, zategnuti bore, potaknuti elastičnost kože i ostaviti glow efekt koji ćete nositi cijeloga dana.

Prije svakog tretmana prethodi konzultacija s našim maderoterapeutom i stručnjakom za ručnu limfnu drenažu, koji će provesti dijagnostiku i složiti za vaš idealni program jer se svi Ruža saloni odlikuju idealnim pristupom i tretmanima krojenima po mjeri, kako za zdravlje i ljepotu kose i noktiju, tako i lica i tijela. Posjetite ih u salonu Ruža Pure Aveda na adresi Dežmanova 5 i priuštite si nezaboravno relaksirajuće iskustvo te osnažite i duh i tijelo.