Cat S75 je najpouzdaniji telefon

Cat S75

Bullitt Group, inovativni britanski proizvođač mobilnih telefona, predstavio je svoj novi vodeći Cat telefon, Cat S75. S vodećim robusnim značajkama u industriji, ovaj uređaj prihvaća sve što život baci na njega, čak i gubitak signala. Osim superbrze 5G povezivosti, Cat S75 također uključuje MediaTekov najsuvremeniji NTN (nezemaljska mreža) čip koji omogućuje izravnu povezanost s geostacionarnim satelitima 37.500 km iznad zemlje što omogućuje slanje poruke ili SOS poziv zahtjev za pomoć, čak i u područjima bez mobilne pokrivenosti*

Naš najčvršći uređaj dosad, Cat S75 napravljen je da preživi. Testiran je do krajnjih granica uzastopnim padom na čelične ploče s visine do 1,8 metara i otporan je na ulazak prašine, pijeska i prljavštine. Izuzetno je vodootporan i testiran do dubine od 5 metara te može podnijeti mlaz vode pod visokim pritiskom. Time je Cat S75 dobio ocjene IP68 i IP69K. Ali tu ne stajemo – Cat S75 je također podvrgnut rigoroznom Mil-Spec 810H testiranju koje osigurava da telefon može preživjeti ekstremne temperature, visoku vlažnost, uvjete slane magle, vibracije i testove prevrtanja.
Cat S75 se može čistiti i dezinficirati sapunom i vodom ili alkoholnim maramicama, a uključuje Bullittovu Hygiene+ tehnologiju – zajedno sa svim vanjskim površinama uređaja koje sadrže antimikrobne ione srebra.

Unatoč svojim ‘izvan robusnim’ karakteristikama i 6,6-inčnom zaslonu (FHD+ 120Hz osvježavanje i omjer 20:9), Cat S75 je tanak i stane u svaki džep. Baterija od 5000 mAh pruža do 2 dana napajanja uz podršku za brzo punjenje od 15 W i Qi bežično punjenje. Pokreće ga MediaTek Dimensity 930 osmojezgreni procesor od 2,2 GHz, sa 6 GB RAM-a i 128 GB prostora za pohranu, proširivog putem MicroSD kartice. Uključuje niz trostrukih kamera (glavni senzor od 50 MP, široki senzor od 8 MP, makro senzor od 2 MP) s podvodnim načinom rada na stražnjoj strani i prednju kameru od 8 MP. Pokretanjem na Androidu 12, Cat S75 dobit će dva ažuriranja OS-a – i 5 godina sigurnosnih zakrpa.**

Posljednjih 10 godina postavljamo standarde za robusne telefone u pogledu pouzdanosti i inovacija. S ponosom mogu reći da s Cat S75 ponovno podižemo ljestvicu. S75 ima sve robusne karakteristike vodeće u klasi koje biste očekivali od Cat telefona, u kombinaciji s ultrabrzom 5G i izravnom vezom na satelit. S75 nudi potpuno novu razinu otpornosti na mobilne komunikacije koju drugi pametni telefoni jednostavno ne mogu mjeriti. Ovo je najbolji Cat telefon koji smo ikada napravili.”

Cat S75 s Bullitt Satellite Messengerom pruža neraskidivu vezu s kolegama, prijateljima i obitelji kad god se nađete na rubu pokrivenosti. Uvijek povezan, nudi poboljšanu produktivnost za vaše poslovanje čak iu udaljenim područjima bez signala. Usamljeni radnici su sigurniji, komunikacija kritična za misiju i poslovanje odmah je otpornija. Stalna komunikacija je u središtu svakog uspješnog poslovanja ili misije, a Cat S75 je spreman za posao uz podršku za Android Enterprise i kompatibilnost testiranu s vodećim EMM rješenjima.

“Satelitska tehnologija za bilo koji pametni telefon je sljedeći veliki korak u mobilnom povezivanju, a ono što je MediaTek isporučio sa svojim samostalnim čipom za satelitsku komunikaciju temeljenim na standardima. Uspješno smo surađivali s Bullittom, integrirajući našu 3GPP NTN tehnologiju i čipset u prvi na svijetu komercijalno dostupnih uređaja s dvosmjernim satelitskim slanjem poruka”, rekao je JC Hsu, korporativni potpredsjednik i generalni direktor MediaTekove poslovne jedinice za bežične komunikacije. “To je značajan napredak za udaljene korisnike i hitne službe, ali ova tehnologija također otvara put drugim jedinstvenim tržištima satelitske komunikacije i povezivanja pametnih telefona.”

Bullitt Satellite Messenger: Omogućuje tehnologiju mobilnog telefona izravno na satelit za dvosmjernu satelitsku razmjenu poruka
Bullitt Satellite Messenger prva je satelitska NTN usluga za razmjenu poruka koja se temelji na 3GPP standardima ili ‘izravno na satelit’ za mobilne telefone***. Novi Cat S75 koristi MediaTek NTN čip i Bullitt Satellite Messenger za pristup mreži geostacionarnih satelita, pružajući pristupačnu i kontinuiranu pokrivenost na međunarodnoj razini.
Slanje ili primanje poruka ili slanje SOS zahtjeva za pomoć putem satelita zahtijeva pretplatu i uređaj koji podržava NTN. Ali bilo tko, na bilo kojem telefonu, može primiti poruku od nekoga tko koristi uslugu Bullitt Satellite Messenger. Oni će to primiti kao SMS i mogu odgovoriti preuzimanjem besplatne verzije aplikacije Bullitt Satellite Messenger za iOS ili Android, dostupne u App Store ili Play Store.
Pretplatnici usluge Bullitt Satellite Messenger imaju pravo na dvanaestomjesečnu besplatnu probnu verziju SOS Assista koja omogućuje 24/7 pristup centrima za hitne slučajeve koje nudi FocusPoint International. Planovi izravnog slanja poruka na satelit počinju već od 4,99 € mjesečno, a dostupni su i drugi fleksibilni planovi s intenzivnijim korištenjem.

Cijene i dostupnost Cat S75
Cat S75 je sada dostupan za predbilježbu kod odabranih operatera i prodavača diljem EMEA. Cijena od 599 € uključujuće 3-mjesečnu besplatnu probnu verziju plana usluge Bullitt Satellite Messenger Essentials koja uključuje do 30 izravnih poruka na satelit mjesečno.
Za lokalnu dostupnost posjetite www.catphones.com
Za više detalja posjetite www.bullitt.com

Slanje poruka izravno na satelit zahtijeva plan Bullitt Satellite Messenger. Slanje poruke izravno na satelit zahtijeva jasan pogled na nebo. Karte pokrivenosti usluge potražite na web stranici Bullitta.
**Sadrži minimalno 3 godine tromjesečnih SMR-ova i daljnje 2 godine hitnih SMR-ova prema potrebi.
***iOS 14 ili noviji, Android 10 ili noviji

Bullitt je razvio vlasnički softver i komponente usluga za pružanje satelitskih tekstualnih poruka putem OTT aplikacije jednostavne za korištenje (Bullitt Satellite Messenger). Usluga je vrhunac dvogodišnjih bliskih radnih odnosa s najnaprednijim tehnološkim partnerima u području NTN (nezemaljske mreže) komunikacija, uključujući vodećeg svjetskog dobavljača čipseta, MediaTek, vodeće stručnjake za odgovor na kritične događaje FocusPoint International i Skylo , Bullittov partner za satelitsko povezivanje. Skylo je izgradio i upravlja mrežom kako bi pružio Bullitt satelitsku uslugu slanja poruka “uvijek uključenu” i upravlja vezama s uređajima preko postojećih licenciranih GEO satelitskih konstelacija, kao što su Inmarsat, Echostar i drugi.

Više o Cat uređajima i dodacima:
Marka Cat® predstavlja pouzdanost, izdržljivost, pouzdanost i kvalitetu. Cat DNK se nalazi u svakom Cat mobilnom telefonu, koji nudi njegov globalni nositelj licence za mobilne telefone Bullitt Group, čije je iznimno iskustvo u proizvodnji iskorišteno za stvaranje vodećeg asortimana mobilnih telefona u globalnoj kategoriji na visoko konkurentnom i slabo diferenciranom tržištu.
Kako biste saznali više o Cat telefonima, posjetite www.catphones.com