Savršen izgled kroz cijeli dan uz novi Garmin vívomove Trend

trend

Garmin je najavio vívomove Trend, hibridni pametni sat s klasičnim analognim dizajnom koji sadrži bitne pametne funkcije poput obavijesti na pametnim telefonima i Garmin Pay beskontaktno plaćanje. Način da ostanete povezani sa stilom i pratite podatke o zdravlju i fitnessu, vívomove Trend uključuje i funkcije kao što su praćenje stresa kroz cijeli dan, rezultate spavanja, unaprijed učitane aktivnosti i još mnogo toga. Osim toga, ostanite duže aktivni uz trajanje baterije do 5 dana u načinu rada pametnog sata, a kada dođe vrijeme za punjenje, korisnici sada mogu uživati u pogodnosti bežičnog punjenja s Qi-certified jastučićem za punjenje (prodaje se odvojeno).1

Svakodnevni modni dodatak
Dizajniran da izgleda kao tradicionalni analogni sat vívomove Trend uključuje prave kazaljke na satu koje otkucavaju i skriveni zaslon s punim brojčanikom koji se pojavljuje samo kada je to potrebno. Kada koristite zaslon osjetljiv na dodir kazaljke na satu će se dinamički pomaknuti što olakšava pregled zdravstvenih statistika, pametnih obavijesti i još mnogo toga.

Dostupan je u nizu modernih nijansi boja – uključujući crnu boju, breskvasto zlatnu, krem zlatnu i srebrnu- vívomove Trend naglašen je okvirom nehrđajućeg čelika, kupolastim staklom i udobnim silikonskim remenom. Korisnici također mogu dizajnirati svoj vlastiti vívomove Trend miješanjem i usklađivanjem remena i okvira s Vaš sat na vaš način na Garmin internetskoj stranici.

Bitne pametne funkcije
Ostanite povezani – čak i dok ste u pokretu – s vívomove Trend satom. Direktno na zapešću, primajte tekstualne poruke i pregledavajte ažuriranja društvenih medija, e-mailova i više, kada je sat uparen s Apple ili Android pametnim telefonom. Korisnici Android pametnih telefona mogu čak odgovoriti s brzim tekstualnim porukama direktno sa sata. Kada kupujete vani, provucite se kroz gužvu na blagajni i brzo platite direktno sa zapešća pomoću Garmin Pay beskontaktnog rješenja za plaćanje. Funkcije sigurnosti i praćenja pružaju bezbrižnost dopuštajući korisniku da pošalje poruku sa svojom lokacijom uživo (ako je dostupna) odabranim kontaktima ili uređaj može automatski poslati poruku tijekom određenih aktivnosti na otvorenom.2 Štoviše, korisnici mogu vidjeti podatke o svom zdravlju i kondiciji, povezati se i natjecati s prijateljima, prijaviti se za izazove i još mnogo toga u besplatnoj aplikaciji za pametne telefone Garmin Connect – pretplata nije potrebna.

Živjeti zdravo
Opremljeni vrhunskim funkcijama praćenja zdravlja, vívomove Trend korisnici mogu dobiti uvid za svoje zdravlje svaki dan i u bilo koje doba dana.3

Prepun vrhunskih funkcija za praćenje zdravlja, vívomove Trend korisnici mogu lako dobiti uvide u njihovo zdravstveno stanje organizma kroz cijeli dan.3

● Body battery praćenje energije: Provjerite trenutne razine energije tijekom dana kako biste pronašli najbolje vrijeme za aktivnost i odmor.
● Broj otkucaja srca baziran na zapešću3: Pratite svoje otkucaje srca 24/7 i primajte upozorenja abnormalnih otkucaja srca (visoki/niski) kada tijelo miruje.
● Praćenje i rezultati spavanja: Uz Garminovu najnoviju i najnapredniju funkciju praćenja spavanja možete bolje razumjeti kako se vaše tijelo oporavlja. Svako jutro možete primati personalizirane rezultate spavanja za prošlu noć i pogledati podatke različitih faza spavanja, stresa,Pulse Ox5 i spavanja.
● Pulse Ox: Pratite razine zasićenja krvi kisikom u bilo koje doba dana – ili noću dok spavate – kako biste saznali koliko dobro tijelo apsorbira rizik.
● Praćenje stresa: Steknite uvid u to koliko je vaš dan bio miran, uravnotežen il stresan i primajte podsjetnike za opuštanje kada se detektira stres.
● Ugrađena aktivnost disanja također se može koristiti za poticanje svjesnog disanja praćenjem samog disanja, prosječnog otkucaja srca i promjena u razinama stresa.
● Praćenje zdravlja žena: Koristite aplikaciju za pametne telefone Garmin Connect za praćenje menstrualnog ciklusa ili trudnoće. Možete bilježiti simptome, imate pristup edukacijama o vježbanju i prehrani i još mnogo toga. Osim toga, upotrijebite aplikaciju za praćenje zdravlja žena na satu kako biste vidjeli i zabilježili detalje direktno sa zapešća.

Aktivirajte se
Izađite van i krećite se uz moderne fitness funkcije na vívomove Trendu. Pronađite novu strast ili promijenite trening uz ugrađene aktivnosti na profilu za jogu, snagu, cardio, trčanje i još mnogo toga. Pametni sat će se čak povezati s kompatibilnim GPS-om pametnog telefona za točno praćenje udaljenosti, tempa i brzine tijekom šetnje, trčanja i vožnje bicikla na otvorenom. Bez obzira na to kakav je dan, korisnici mogu pratiti svoju aktivnost kroz cijeli dan uz brojanje koraka, katove na koje su se popeli, potrošene kalorije, minute intenzivnog rada i još mnogo toga. Osim toga, vívomove Trend uključuje Gramin fitness funkciju koja uzima u obzir kronološku dob korisnika, tjedne snažne aktivnosti, otkucaje srca u mirovanju i BMI ili postotak4 tjelesne masti kako bi procijenili je li njihovo tijelo mlađe ili starije od njihove stvarne dobi i pružili savjete za smanjenje kondicijske dobi.

Vívomove Trend je sada dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 329,99€.