Smart škola ima otvorene upise i demo dan

Smart škola trenutno ima otvorene upise za djecu i odrasle, nastava za djecu počinje 19.9.2022, a za odrasle 3.10.2022., posjetite demo dan za predškolce koji će se održati 8.9.2022 od 18 do 20 sati. Profesori će predstaviti svoje programe engleskog i njemačkog jezika, metodu rada, a posjetioce očekuju i brojni pokloni, iznenađenja i puno zabave!

Škola stranih jezika Smart koja slavi svoj 16i rođendan u sklopu svoje ponude nudi tečajeve stranih jezika za djecu i odrasle, a poznata je po Smart metodi koju su sami razvili i stručnim profesorima.

U nastavi, profesori velik naglasak stavljaju na komunikaciju i interakciju s polaznicima kao i kvalitetu usvojenog gradiva već od početnih stupnjeva, a gramatika se usvaja promatranjem i zaključivanjem umjesto učenjem napamet.

Kroz Smart školu prošlo je više od 6000 polaznika. Kako bi nadmašili očekivanja svojih polaznika, a time utjecali i na njihovo zadovoljstvo, škola je razvila sustav kvalitete kroz koji prati i mjeri zadovoljstvo polaznika, a na temelju rezultata kontinuirano unapređuje svoje usluge.

Kvalitetom usluga, zadovoljstvom svojih polaznika i suradnjom s inozemnim partnerima Smart škola nastoji ojačati imidž te postati vodeća škola stranih jezika u zapadnom dijelu grada Zagreba.

Osim redovne nastave, Smart škola pruža mogućnost individualne nastave za sve one koji su spriječeni dolaziti na nastavu u redovnim terminima. Nastava se odvija online ili korištenjem Smart to go opcije koja nudi mogućnost dolaska profesora u vaš dom ili tvrtku. Termini i intenzitet individualne nastave prilagođava se potrebama polaznika.

Škola stranih jezika Smart svake godine nudi mogućnost upisa u više od 10 svjetskih jezika, uz brojne popuste i akcije.

Više informacija o upisima možete pronaći na njihovoj web stranici http://smart-jezici.hr/.