S farme kravice Paule stiže novi pjegavi puding neodoljivog okusa

Pažnja! Pažnja! Brojna djeca upravo su dobila novu najbolju prijateljicu – ona se zove Paula, simpatična je i cool, ima svoj prepoznatljiv stil od kojeg ne odustaje, a to su sunčane naočale koje je čine prepoznatljivom i kad su u njezinoj blizini djeca su presretna jer gotovo ne postoji ništa slađe od nje. Ona je tu kad ih treba razveseliti, utješiti, nagraditi… I još jedan mali detalj – Paula je kravica koja je stvorila najnoviji proizvod u Dr. Oetker asortimanu – puding Paulu.

Paula puding je desert prilagođen potrebama djece, sadrži više od 80% punomasnog mlijeka, koristi samo kakao s certifikatom Rainforest Alliance, ne sadrži konzervans i ima savršen okus, ali i fantastičan izgled. Dolazi u dvije varijante – odnosno u dva pjegasta izdanja: jedno je vanilija s pjegama čokolade, a drugo je čokolada s pjegama vanilije. Odluka je samo na mališanima koji okus više vole.

No iako će vrlo brzo postati neizostavan dio svakog hladnjaka kako bi uvijek bio djeci pri ruci, puding Paula je savršen obrok i za sve druge članove obitelji. Iza slasnog ručka, kao međuobrok ili kao idealan obrok uz gledanje omiljene serije ili filma – kravica Paula se pobrinula da u njezinom proizvodu uživaju baš sva nepca.

Kravica Paula je razmišljala o svemu prilikom stvaranja proizvoda čiji je zaštitni znak upravo ona – otkačena i uvijek svoja, kravica koja boravi na neopisivo zabavnoj životinjskoj farmi, a od te farme je uzela sve najbolje. Razmišljala je i o veličini same ambalaže. Tako se taj puding može pronaći u praktičnom pakiranju s dvije čašice pudinga od koje svaka ima 100 g.

Zahvaljujući veličini pakiranja puding će pronaći mjesto u svakoj školskoj torbi ili ruksaku za trening i savršeno doći mališanima u predahu od nastave ili kao okrijepa nakon nogometa, rukometa, plesa…

Ono što ovaj puding osim fantastičnog okusa i praktičnog pakiranja čini neodoljivim svakako je kravica Paula, jer kako ste se već mogli uvjeriti, ova kravica je po svemu drugačija. Ona voli repati i plesati, nosi sunčane naočale, spremna je za slatke spačke pa s njom nikad, ali baš nikad nije dosadno.

Dr. Oetker kao brend prepoznaje potrebe svojih korisnika i zaljubljenika u slasne i fine zalogaje, a puding Paula upravo je primjer toga – idealan je za mališane, ali isto tako i za starije. Jer kad su igra, zabava i slatki zalogaji u pitanju, godine ionako nisu važne.

Sve informacija o pudingu Paula kao i o drugim proizvodima iz asortimana Dr. Oetker možete pronaći na www.oetker.hr.