Gužva na Platou Gradec znači samo jedno – počeo je Baš Naš festival

Rasplesana ekipa u prvim redovima ispred Cubisma, podugački red za fotografiranje u najpoznatijem okviru s pogledom na katedralu i veselo minglanje ispod šarenih zastavica. Točno tako se može opisati prvi dan najpoznatijeg zagrebačkog festivala Baš Naš!

Idućih 30 dana Plato Gradec živjet će u veselim bojama, s prepoznatljivim rooftopovima, posebno osmišljenim foto kutevima i odličnom ponudom ića, pića i zabave. Lokacija koja svake godine iznenadi uređenjem i nekim neobičnim novitetima, ove sezone dobila je prepoznatljive šarene zastavice. Ispod tog šarenila na samom otvorenju festivala družio se veliki broj posjetitelja pa i onih poznatih lica i influencera. Rene Bitorajac, Antonija Blaće, Ana Maras Harmander, Petra Kraljev, Nevena Rendeli, Lucija Lugomer, Ana Begić Tahiri, Petra Kurtela i brojni drugi postali su tako dio „šušura“, koji se u Zagrebu održava već četiri proljeća.

U fenomenalnoj ponudi koktela i posebnih ljetnih osvježavajućih napitaka uživala je većina no najveći broj prvih gostiju odlučilo je isprobati gastro specijalitete. Poznavajući uvijek drugačiju i raznovrsnu ponudu Baš Naš festivala, i ove godine gurmani nisu ostali razočarani. I dok je poznati splitski chef Mario Mandarić iznenadio širokom selekcijom burrita, Vuglec Breg je privukao ljubitelje tradicionalnih okusa, a Marko Palfi u svojoj je „kućici“ ponudio raznovrsne burgere i slične zalogaje. Na posebne ponude La Fiesta Bara, Mangoste, B125 i Art of Bara stajalo se u redovima te još jednom dokazalo da posjetitelji Baš Naš festivala najviše vole dobar spoj glazbe, hrane i opuštenog druženja. Najromantičniji kutak, Atrij Klovićevih dvora pokazao se idealnom kulisom za opuštena druženja, kao i ona malo intimnija dok je na samom Platou Gradec vladao ritam salse i najpoznatijih hitova Cubisma. Naravno, maštovito uređenje koje svake godine oduševi posjetitelje, i ove je godine iznenadilo 3D razglednicom s najljepšom fotografijom metropole, instagramičnim zonama i skrivenim krovovima za druženje većih društava.

Omiljeni zagrebački festival poručuje – #GoreJeBolje i tako će stvarno i biti, jer vas na ovoj gornjogradskoj lokaciji do 25. lipnja čekaju nastupi poznatih DJ-a, koncerti, odlična gastronomska ponuda i sjajne aktivnosti.

Program festivala možete pratiti na službenoj Facebook stranici kao i na Instagram profilu.