Grif počastio Zagrepčane pivom koje odaje počast obrtnicima

Mikropivovara Grif, čija su piva poznata po svom aromatičnom i bogatom okusu, razveselila je ovog adventa Zagrepčane, počastivši ih pivom u novim limenkama. Piva Pale Ale i Oatmeal Stout građani su mogli dobiti ispred četiri poznate zanatske radnje, čime je Grif još jednom odao počast obrtnicima, ljudima koji svojom vještinom proizvode neupitnu kvalitetu.

Baš kao i proizvodi koji nastaju u vrijednim rukama obrtnika, tako i Grifovo pivo proizlazi iz neupitne vještine majstora pivara. Trud, vrijeme i beskompromisna kvaliteta mogu se okusiti u svakoj kapi vještine koja se od nedavno može pronaći i u Grifovim limenkama koje svojim vizualnim identitetom potvrđuju povezanost s obrtnicima. Grifova piva prolaznici su mogli dobiti ispred postolarske radnje Lepen design, klobučara Kobali, servisa za penkale i nalivpera Peroklinika te kišobranara Cerovečki.

Trgovina Lepen design na Cvjetnom trgu svoja je vrata prvi put otvorila 1985. godine, a njihove cipele po mjere osvojile su i talijanske modne divove. Kobali, obrt za proizvodnju šešira u Preradovićevoj već više od četvrt stoljeća pokazuje kako je šešir više od samo pokrivala za glavu. Peroklinika je jedinstvena radnja sa 70-godišnjom tradicijom popravka nalivpera, jedina svoje vrste preostala u Europi. Obitelj Cerovečki već dulje od stoljeća proizvodi vrhunske kišobrane koji traju godinama.

Grifova piva mogu se pronaći na policama trgovačkih lanaca diljem Hrvatske. Mikropivovara Grif svoje korijene vuče iz bogate zagrebačke tradicije kuhanja piva, a višegodišnje iskustvo omogućilo je izradu izvrsnog piva koje je danas dostupno u cijeloj Hrvatskoj. Grif piva nastaju u modernom pogonu koristeći vrhunske hmeljeve i slad, a prepoznatljiv vizualni dizajn i kvaliteta pomažu promovirati hrvatsku pivsku kulturu.

Više informacija dostupno je na www.kpivovari.hr