Šareni Uskrs čeka vas u Lidlu

Uskrs je doba radosti, zato s najdražima oko uskršnjeg stola proslavite doba buđenja, nade i novog početka. Lidl je za vas pripremio bogatu ponudu ukusnih i kvalitetnih proizvoda za radosne uskršnje trenutke. Ukusna hrana, ukrasi u veselim proljetnim bojama, svježe proljetno cvijeće i šareno obojana jaja šire dobro raspoloženje i slavljenički ugođaj. Povodom ovogodišnje proslave Uskrsa, Lidl u ponudi ima širok asortiman Deluxe i Favorina proizvoda vrhunske kvalitete i sve što je potrebno za pripremu fantastičnih svečanih objeda, po već očekivano povoljnim cijenama.

Uskrs je svakako nezamisliv bez uskršnjeg doručka, posebno i s ljubavlju spremljenih blagdanskih specijaliteta i obiteljskog druženja. Kako bi svojim kupcima omogućio nezaboravne blagdane i što bogatiji blagdanski stol, Lidl je i ove godine u ponudu uvrstio sva omiljena proljetna jela i specijalitete. Za početak dana tu je fina rolana šunkica bez kože koja savršeno paše s hrenom i mladim lukom. Iznenadite svoje najbliže svečanim ručkom te im pripremite svježu janjetinu, patku, gusku ili odojak.

U Lidlovoj ponudi možete pronaći i ukusne priloge te fine deserte koji će izgledom i okusom oduševiti baš svakoga. Slatke uskršnje košarice za velike i male mogu se između ostalog napuniti jajima od mliječne čokolade ili slatkim bademima s čokoladom iz linije Favorina. Sve navedeno i još puno toga sada je dostupno u ponudi i spremno je za uživanje po odličnim cijenama u svim Lidlovim trgovinama.