Humanitarno pivo iz Medvedgrada vraća vjeru u bolje sutra

Nema predaje, reorganizirali smo se, napravili webshop i sad predstavljamo novo pivo“, poručuju iz Pivovare Medvedgrad. I to kakvo pivo! Fantom je India pale lager koji vraća vjeru u bolje sutra. K tome je i humanitarno, sva zarada od prodaje Fantoma donira se Klubu roditelja nedonoščadi „Palčići“, odnosno za njihov projekt „Vratimo Palčiće u Petrovu”. Fantom je i anonimni dobrotvor na etiketi, zaštitnik ugroženih i borac za pravdu. Još jedna lijepa priča iz Medvedgrada…
Rođeni smo u Zagrebu, ovdje živimo i radimo, ovdje je i naša pivovara. Ponosni smo na ovaj grad koji nam je oduvijek bio inspiracija, kao i na njegove građane. Ovo je jedan mali znak pažnje prema Zagrebu i Zagrepčanima u ovim doslovno potresnim vremenima“, poručuje Ivan Nauković, voditelj prodaje i marketinga Pivovare Medvedgrad.

Ovaj India pale lager je pitki i ukusni predah od stvarnosti. Fantom ima 6,5% alkohola i 52 IBU-a, a u njemu prije svega dominiraju čarolije Sabro hmelja, od kojeg dolaze arome tropskog voća i kokosa. Osim pilsen slada ubačene su i zobene i ječmene pahuljice, što garantira bogato tijelo.

Fantom je ustvari zamišljen kao serija piva, rađeno u malim količinama s namjerom da se popije dok je svježe, jer onda naravno daje od najbolje od sebe. Svaki put ćemo skuhati nešto slično u ovom stilu i predstaviti našim pivopijama. Mogli bi reći da će se pojavljivati u posebnim prilikama, samo se nadamo da će naredna biti vedrija od ove“, rekao je majstor pivar Božidar Konstanjčar.

Dizajnerski duo Andrea Knapić i Vedran Klemens ovoga puta je u kratkom roku osmislio etiketu ovog humanitarnog piva. Inspiracija je došla iz vremena u kojem smo uskraćeni za puno toga, ali ne i za dobro pivo.
Naše pivo može se kupiti na web stranici pivovara-medvedgrad.hr, dostava je beskontaktna uz maksimalnu zaštitu naših kupaca i dostavljača. Fantom kreće u prodaju u četvrtak 2. travnja u bocama od 0,5 litre. Osim toga, hranu i pivo iz naših pivnica možete naručiti putem Wolt aplikacije. Sve detalje naći ćete se na našem webu i Facebook stranici“, rekao je Nauković i poručio: „Ostanite doma i uživajte u Fantomu!“