Butissimo – lako maziv i brzo topiv namaz

Zvijezda predstavlja novi proizvod Butissimo – lako maziv i brzo topiv namaz, a dolazi u dvije varijante – classic i slani.

Savršene teksture, Butissimo ima poseban, pun i kremast okus i spreman je za mazanje na kruh odmah po vađenju iz hladnjaka.

Zvijezda Butissimo classic obožavat će sve generacije jer pruža neutralan, a bogat okus, dok je Butissimo slani namijenjen onima koji vole zagristi intenzivnije zalogaje.

Namaz Butissimo razvili smo sa željom da ponudimo proizvod koji će potrošači prepoznati kao praktičan izbor za brzi obrok. Nema čekanja da se rastopi na sobnoj temperaturi jer se lako maže čim ga izvadite iz hladnjaka i spreman je za korištenje kad to poželite, izjavila je Jasna Pulić, direktorica marketinga i razvoja u Zvijezdi koja ovim namazom otvara novu kategoriju proizvoda.

Praktičan i ukusan, namaz Butissimo bit će dobar izbor za svaki obrok – i kao podloga za sendvič za doručak, i uz kombinaciju s marmeladom kad vam se jede nešto slatko i kao dodatak jelima koja pripremate za ručak i večeru.

Butissimo potražite po cijeni od 19,99 kuna.