Zablistajte prirodnom ljepotom uz NIVEA Naturally good liniju

Za život u skladu s prirodom, bijeg iz grada nije jedino rješenje. U prekrasnom ambijentu caffe bara Botaničar svi prisutni jučer su imali priliku za odmak od ubrzanog života prepunog obaveza i povratak prirodi uz NIVEA Naturally Good liniju. Svima poznata s televizijskih ekrana, vrtlarica Kornelija Benyovsky Šoštarić objasnila je koje su prednosti organskih sastojaka aloe vere, arganovog ulja i zelenog čaja koji se nalaze u proizvodima nove Naturally Good linije.

NIVEA zna da je prirodnost ključ svježeg i njegovanog izgleda. Kako bi odgovorila na stresan način života koji se često odražava i na našoj koži, NIVEA je razvila novu liniju za njegu lica. Naturally good linija sadrži proizvode za njegu lica čiji su sastojci 99% prirodnog porijekla, potiču obnovu stanica te naglašavaju prirodnu ljepotu vaše kože. Kako bi osigurala stabilnost i sigurnost formule, koristi se preostalih 1% sastojaka.

Svaki od proizvoda iz Naturally Good linije sadrži po jedan organski sastojak i omogućuje vašoj koži da u svako doba dana ili noći bude u dodiru s prirodom. Za prirodnu blistavu kožu od jutra tu je NIVEA Naturally Good dnevna krema s organskom aloe verom. U regeneraciji kože dok spavate pomoći će vam Naturally Good noćna krema s organskim arganovim uljem. Da bi na pravilan način započeli njegu lica i temeljito odstranili sve nečistoće i make-up, odaberite Naturally Good mlijeko i tonik s ekstraktom organskog zelenog čaja.

Približite moderan način života prirodi uz NIVEA Naturally good liniju koja obnavlja našu kožu i čini ju prirodno lijepom i zdravom.

Za kožu koja blista iznutra koristite NIVEA Naturally Good dnevnu kremu čija osvježavajuća formula sadrži organsku aloe veru, poznatu po svojim ljekovitim svojstvima i stimulaciji obnove stanica.
• 99 % sastojaka prirodnog porijekla
• Sadrži dragocjeno ulje badema i jojobe
• Pruža koži 24 sata dubinske hidratacije

Kao rezultat dubinske hidratacije tijekom noći, sljedećeg jutra vaša će koža biti meka i podatna uz NIVEA Naturally Good noćnu kremu s organskim arganovim uljem.
• Potiče regeneraciju kože i dubinski hrani tijekom noći
• Sadrži dragocjeno ulje badema i jojobe
• Omogućuje odmoran i svjež izgled kože ujutro

Odaberite pravilan put do lijepe i zdrave kože i očistite lice ujutro i navečer uz NIVEA Naturally Good mlijeko za čišćenje s ekstraktom organskog zelenog čaja.
• Učinkovito uklanja vodootpornu šminku i ostale nečistoće
• Pruža koži dubinski osjećaj svježine
• Ne oštećuje trepavice i osjetljivu kožu oko očiju

Savršen kao zadnji korak u čišćenju kože, nakon mlijeka za čišćenje lica i prije nanošenja dnevne ili noćne kreme tu je NIVEA Naturally Good tonik za lice.
• Sadrži ekstrakt organskog zelenog čaja koji je odličan izvor antioksidansa
• Uklanja sve ostatke šminke i nečistoće s lica
• Pruža koži osjećaj čistoće i svježine

Dostupno od veljače 2020.
NIVEA Naturally Good dnevna krema, 50 ml preporučena mpc 64,90 kuna
NIVEA Naturally Good noćna krema, 50 ml preporučena mpc 64,90 kuna
NIVEA Naturally Good mlijeko za čišćenje, 200 ml preporučena mpc 56,90 kuna
NIVEA Naturally Good tonik za lice, 200 ml preporučena mpc 56,90 kuna