Train the Trainer

Kako biste odgovorili na ova pitanja: Niste zadovoljni životom? Osjećate da ste zapeli u kolotečinu i da je ono što želite nedostižno? Želite slobodu da odaberete novi posao, prave ljude i okolnosti? Ako je odgovor DA, korak ste bliže uspjehu. Idući je prijava na TRAIN THE TRAINER SUCCESS CONCEPT. Program za sve one koji imaju unutarnji poriv da prenose znanje, razmišljaju o promjeni karijere te žele dodatan prihod za ostvarenje želja.

Na jednom mjestu polaznici će dobiti sve alate koji su potrebni da se usmjere prema svojim ciljevima i postanu uspješni, ali i znanje prenesu polaznicima svojih treninga. Principi učenja temelje se na dobro provjerenoj metodi uspjeha: 60% praktičnog rada uz korištenje alata za rast i razvoj te 40% teorije i predavanja vrhunskih predavača

Uz sadržaj koji je kasnije moguće prenijeti na treninzima, polaznici će biti educirani kako:
• pronaći klijente
• imati odličan javni nastup
• promovirati svoje usluge
• dobro planirati svoj posao

Tko je osnivač Train the Trainer Success Concept?
Iva Belé je prvi europski i hrvatski Certificirani Trener Canfield Metodologije. Trenirana je i certificirana u SAD-u osobno od Jacka Canfielda “America’s #1 Success Coach-a”. Obrazovala se u Hrvatskoj te na brojnim treninzima u EU i SAD-u. Stekla je titulu magistra ekonomije, NLP praticitioner-a ABNLP, završila je London School of Public Relations. Autorica je knjige Vibracije uspjeha objavljene u Hrvatskoj u izdanju Školske knjige. Uz to, Iva je poslovni savjetnik uspješnih tvrtki koje žele ostvariti jedinstvenu stratešku i marketinšku poziciju na tržištu.
Godinama potiče pojedince i tvrtke da aktiviraju svoju svrhu, ciljeve i unutarnje snage, kroz treninge, mentorstvo i motivacijske govore, a ove godine Train the Trainer Success Conceptom odlazi korak dalje. Uz nju, predavački tim će se sastojati od psihologa, komunikacijskog stručnjaka, zdravstvenog djelatnika, stručnjaka prodaje i eksperta za oglašavanje na društvenim mrežama.

Prijavite se što prije
Polaznici dobivaju znanje, vještine, radne materijale i certifikat, a moduli se održavaju u travnju, svibnju, lipnju, srpnju, rujnu, listopadu i studenom 2020. Prijavite se što prije jer je broj mjesta ograničen, a u 2020. godini samo 10 trenera može se pridružiti edukaciji. Više informacija potražite na www.ivabele.com i info@ivabele.com.