Vaša dnevna hidratacija s 3x više hijaluronske kiseline

DEHIDRACIJA UZROKUJE STARENJE KOŽE
Dobro hidrirana koža glatka je, podatna i blistava. Kad je narušena prirodna zaštita kože, ona gubi vlagu i postaje dehidrirana. Dehidrirana koža izgleda mlohavo, zateže i ne uspijeva držati vanjske iritanse pod kontrolom i zato postaje osjetljiva. 75% ljudskog tijela čini voda tako da je hidratacija iznutra, ali i izvana neophodna za normalno funkcioniranje organizma. Naime, i mali nedostatak vode u koži može potaknuti stvaranje bora, a koža može postati beživotna i brže stariti jer gubi elastičnost, a slabi i njeno vezivno tkivo. Oko očiju se mogu stvoriti tamni kolutovi i natečenost, a problem dehidrirane i osjetljive kože može zahvatiti svakoga, neovisno o tipu kože. Dehidrirana koža pati od znatno niže razine vode u gornjim i dubljim epidermalnim slojevima, napeta je i gubi sjaj jer je izgubila prirodnu ravnotežu vode. Novost iz Eucerina – Hyaluron-Filler hidratantni booster rješava upravo problem dehidriranosti kože. Iznimno je lagan i osvježavajuć i koži pruža vlažnost i povećava hidrataciju do 24 sata. Vidljivo ispunjava fine linije za glatku kožu zdravog izgleda.

PRUŽITE KOŽI DODATNU HIDRATACIJU
Pravilo umjerenosti ne vrijedi kad je hidratacija u pitanju, jer se s njom nikad ne može pretjerati. Zato svojoj koži podarite dodatnu hidrataciju s Eucerin® Hyaluron-Filler hidratantnim boosterom. Eucerin® Hyaluron-Filler hidratantni booster klinički i dermatološki dokazano pruža izvrsne rezultate. U istraživanju se 100% ispitanica složilo da “povećava razinu vlage”, kožu “trenutno hidratizira” i čini je “vidljivo zategnutijom”. Hidratantni booster prikladan je za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu. Brzo se upija i ostavlja kožu glatkom i zdravom.

KOMBINACIJA MOĆNIH SASTOJAKA ZA TRENUTNI UČINAK
Eucerin® Hyaluron-Filler hidratantni booster sadrži samo 11 sastojaka, kombinira dvije vrste visoko koncentrirane hijaluronske kiseline s glicerinom. Obje tvari se prirodno proizvode u stanicama kože kako bi se održala njezina vlažnost, a u formuli hidratantnog boostera djeluju kao magnet koji veže vlagu na površini kože. Glicerin pomaže privući vlagu u kožu, srednje molekularna hijaluronska kiselina djeluje na poboljšanje hidratacije u najudaljenijem sloju epiderme – odakle dolaze fine linije i bore – dok nisko molekularna hijaluronska kiselina prodire dalje u slojeve epiderme gdje potiče proizvodnju vlastite hijaluronske kiseline i nadoknađuje vlagu tamo gdje nastaju dublje bore.
Kao ključni sastojci u Eucerin® Hyaluron-Filler hidratantnom boosteru pružaju koži trenutnu i intenzivnu vlagu i povećavaju hidrataciju kože do 24 sata. Hidratatni booster ne sadržava okluzivne sastojke koji sprječavaju isparavanje vlage iz kože.

DODATNA DNEVNA I NOĆNA NJEGA LICA
Potrebno je samo nekoliko koncentriranih kapi Eucerin® Hyaluron-Filler hidratantnog boostera za učinkovito djelovanje. Nanesite kao prvi korak u svakodnevnoj njezi ujutro i navečer nježnim masiranjem na dobro očišćenu kožu. Nemojte koristiti na području oko očiju.

DNEVNA NJEGA
Nanesite hidratantni booster prije redovite dnevne njege i pružite koži zdravi sjaj i hidrataciju tijekom dana. Kao redovitu dnevnu njegu nakon nanošenja hidratantnog boostera, preporučujemo Hyaluron-Filler dnevnu kremu SPF30 zbog visokog zaštitnog faktora.

NOĆNA NJEGA
Za zreliju i/ili vrlo suhu/dehidriranu kožu, preporučujemo korištenje Eucerin® Hyaluron-Filler hidratantnog boostera prije njegujuće noćne kreme (Eucerin® Hyaluron-Filler noćna krema).

Eucerin® Hyaluron-Filler hidratantni booster
• Iznimno lagani i osvježavajući gel
• Za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu
• Trenutno pruža vlažnost
• Povećava razinu vlage u koži do 24 sata
• Ispunjava fine linije i prve bore
• Za čvršću, svježiju i blistavu kožu
• Pruža intenzivnu hidrataciju
• Trenutni učinak: osjećaj svježe i hidratizirane kože do 24 sata
• Savršena podloga za šminku
• Nježan i ugodan miris