Savršen izlazak za Valentinovo

Klasika ne izlazi iz mode, a pokazale su to poznate Hrvatice koje su za izlazak za Valentinovo izabrale večeru i kino. Ali ne običnu večeru nego večeru u kinu zahvaljujući posebnom Stella Artois cinema doživljaju i kombinaciji belgijskih zalogaja, francuske romantike i najboljeg društva. Proslava ljubavi započela je s premijerom francuskog filma #ZaNju koji je oduševio i nasmijao brojne poznate: Koranu Gvozdić, Larisu Lipovac Navojec, Ana Mariju Žužul, Ivu Mihalić, Aleksandru Milinković, Ashley Colburn, Katarinu Strahinić, Mirnu Savić te brojne zaljubljenike u francusku kinematografiju.

Ususret Danu zaljubljenih, Stella Artois kao brand koji je nezaobilazan u posebnim slavljeničkim prilikama, omogućio je gostima savršen spoj gastronomije i kinematografije, romantike i umjetnosti, smijeha i zabave čineći ovaj izlazak savršenim iskustvom za sve zaljubljene, ali i za sve zaljubljenike u dobru filmsku umjetnost. Već pri ulasku u dvoranu uzvanike su dočekali slatki i slani zalogaji, koji su bili uvertira u ostatak večeri. Idealan omjer tradicije i modernosti tajna je uspjeha omiljenog belgijskog piva Stella Artois, pa je kao mjesto druženja logično odabrano najšarmantnije kino u gradu. Film #ZaNju redatelja Erica Lartigaua okosnica je svega što predstavlja modernu romansu: smijeh, suze, kombinacija predivnih okusa i još bolje glazbe te trenuci koji se pamte.

No, Valentinovo ne slave samo zaljubljeni. Zašto ne biste uživali u večeri s prijateljicama, prijateljima ili vama dragim osobama? Zaustavite na trenutak vrijeme, uživajte u posebnim trenucima, a ako ste u last minute nedoumici gdje izaći i kako obilježiti ovaj tjedan, kino i francuska romantična komedija uz nezaobilazno Stella Artois pivo, savršeni je spoj.