Novi odvažni koraci žena u crvenim cipelama

Klub crvenih cipela, neprofitna networking platforma koja već punih pet godina okuplja žene s ciljem njihovog povezivanja i osnaživanja, kreće s novim aktivnostima. Predstavit će ih na svom prvom ovogodišnjem druženju koje će se održati u četvrtak, 20. veljače, u kavani Procaffe u centru Zagreba.

„Ženske večeri Kluba crvenih cipela“ naziv je pod kojim će se tijekom 2020-te održavati tradicionalna tematska druženja platforme koja mnoge oduševljava već samim svojim imenom. „Crvene cipele sinonim su pozitivne energije, odlučnosti i vrijednosnih stavova koji karakteriziraju uspješnu, samosvjesnu, zadovoljnu i društveno odgovornu ženu“, rekla nam je Đurđica Marković, osnivačica i predsjednica Kluba, te dodala kako će Klub ove godine, osim uobičajenih aktivnosti za članice, partnere i simpatizere, imati i brojne aktivnosti humanitarnog i edukativnog karaktera.

Pod egidom „One su zakon“ , Ženske večeri Kluba crvenih cipela u svom će prvom dijelu predstaviti dvije inspirativne, po onomu čime se bave, te životnom dobu u kom se nalaze, različite žene, koje imaju jednu zajedničku osobinu – usuđuju se živjeti svoje snove. U drugom dijelu večeri bit će predstavljen projekt, proizvod ili usluga koji ženama mogu olakšati i/ili uljepšati svakodnevnicu, dok je treći dio namijenjen druženju i povezivanju.

Detaljnije informacije o prvom druženju iz serije Ženske večeri Kluba crvenih cipela koje će se održati u četvrtak, 20. veljače u 19 sati, u vinskom baru zagrebačke kavane Procaffe, u samom srcu Zagreba, možete pronaći ovdje.