Huawei Watch GT 2 odsad dostupan u manjoj 42 mm verziji

Huawei Watch GT 2 na hrvatskom je tržištu sada dostupan i u manjoj 42 mm verziji. Veća inačica Huaweijevog pametnog sata već je neko vrijeme dostupna na domaćem tržištu, a u vrlo kratkom vremenu osvojila je simpatije korisnika, čime je Watch GT 2 postao jedan od najtraženijih satova u Hrvatskoj.

Izdržljiva baterija Huawei Watch GT 2 42 mm omogućuje korištenje sata do jednog tjedna na jednom punjenju ili do 15 sati kontinuiranog praćenja vježbanja s uključenim GPS-om. Watch GT 2 42 mm na jedinstveni način spaja klasiku i inovativnost stila, zahvaljujući impresivnom dizajnu i vrhunskoj kvaliteti izrade s 3D zakrivljenom površinom bez okvira. Kućište je debelo svega 9,4 mm, čime su pomaknute granice dizajna i izrade.

Omogućena je i reprodukcija glazbe, a na sam sat može se pohraniti do 500 pjesama, što znači da korisnici mogu iskoristiti unutarnju pohranu sata kako bi mogli preslušavati omiljene pjesme i bez pametnog telefona u blizini.

Uz Huawei TruSeen 2.0 tehnologiju, Huawei Watch GT 2 može pratiti i dijagnosticirati šest uobičajenih problema sa spavanjem, istovremeno pružajući prijedloge za bolji odmor. Dok korisnik spava, sat prati njegove otkucaje srca, analizira disanje i daje ukupnu ocjenu o cjelokupnoj kvaliteti sna. Osim toga, TruRelax tehnologija odgovorna je za cjelodnevno praćenje stresa i vodi brigu da čim uoči povećanu razinu stresa, korisniku da savjete za treninge disanja kojima može reducirati njegovu razinu.

Huawei Watch GT 2 42 mm dostupan je u klasičnom i sportskom izdanju po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1999 HRK te u elegantnom izdanju čija je preporučena maloprodajna cijena 2299 HRK.

Ovog Valentinova Huawei je odlučio pripremiti posebnu ponudu za sve svoje korisnike i one koji će to tek postati. Svi oni koji se odluče na kupnju novog Huawei Watch GT 2 pametnog sata dobit će 10 posto popusta, a za dva kupljena sata dobiva se dodatnih 50 posto popusta. Ponuda je dostupna od 1. do 21. veljače i može se iskoristiti u trgovinama Hrvatskog Telekoma, Tele2, Elipsa i Smartsona.