Počela nova sezona treninga s adidas Runnersima

Globalna trkačka zajednica adidas Runners koja okuplja zaljubljenike u rekreativno trčanje krenula je u novu proljetno – jesensku sezonu. Osim kvalitetnih, personaliziranih trkačkih treninga, u novoj sezoni predviđeni su i brojni drugi programi i aktivnosti, sve s ciljem ostvarivanja holističkog pristupa treningu i postizanja najboljih mogućih osobnih rezultata. I to sve potpuno besplatno i dostupno svim zainteresiranima.

U novoj sezoni s adidas Runnersima moći ćete se pripremati za trail utrke, sudjelovati na treninzima yoge, trčati ujutro prije posla i dobiti savjete o prehrani ili jačanju mentalne snage i samopouzdanja. Neovisno o tome želite li poboljšati osobne rezultate, pozitivno utjecati na zdravlje ili jednostavno putovati i družiti se, adidas Runners pruža idealnu platformu za ostvarivanje svih navedenih ciljeva.
Tim stručnjaka koji će se brinuti da zacrtane ciljeve zaista i ostvarite sastoji se od kapetana, magistara kineziologije, nutricionista, liječnika te psihologa koji će motivirati i poticati članove da ustraju, izvuku najbolje iz sebe i da se pritom dobro zabave. Osim na već dobro poznatoj lokaciji u adidas Sports studiju, treninzi će se održavati i na brojnim atraktivnim lokacijama u Zagrebu svakog dana od ponedjeljka do subote.
Adidas Runnersi više su od trkačkog kluba. Naš moto da ‘kroz sport imamo moć mijenjati živote’ implementiran je u sve naše aktivnosti. Bilo da je riječ o pripremi trkača početnika za prvu utrku, edukativno – zabavnim radionicama o prehrani, mentalnom zdravlju i sličnim temama, naša misija ostaje ista – omogućiti svim zainteresiranima dovoljno prilika da postanu bolje verzija sebe. Kada tome pridodamo i naše društveno korisne projekte, poput skupljanja donacija za djecu ili tradicionalnog Run For The Oceans eventa gdje podižemo svijest o utjecaju plastike na oceane i okoliš – mislim da s razlogom možemo reći da smo posebna zajednica trkača i prijatelja u koju su svi pozvani i u kojoj se svi ugodno osjećaju,“ istaknuo je Frane Boban, kapetan.

Fokus prvog dijela nove sezone bit će proljetna utrka u Beogradu, Wings for life utrka i Soča outdoor festival, a za sve sudionike, osim ciljanih priprema, na navedene utrke bit će organiziran i zajednički odlazak. Naše članove, osim priprema za razne utrke, tijekom godine očekuju i razna iznenađenja, druženja i posebni eventi.

Više informacija o samom projektu, rasporedu, lokacijama treninga i prijavama dostupno je na FB stranici adidas Runners Zagreb i web stranici http://www.adidasrunners.hr.