Iz Muzeja iluzija do Žujine tvornice u par sekundi

Ožujsko pivo će ovog vikenda svim posjetiteljima zagrebačkog Muzeja iluzija omogućiti jedinstveno iskustvo teleportacije. I to direktno u tvornicu piva. Naime, svi punoljetni posjetitelji će zahvaljujući posebno osmišljenom teleportu od 31. siječnja do 2. veljače moći zaviriti u proizvodnju najveće hrvatske pivovare i dohvatiti omiljeno hrvatsko pivo direktno s pokretne trake u tvornici. Tako će Ožujsko pivo sve posjetitelje odvesti u budućnost na Žujin način i to u sklopu kampanje ‘I u budućnosti – ostajemo di smo’.

Ovogodišnjom kampanjom Ožujsko pivo obrađuje i dalje aktualnu društvenu temu, ali kroz specifičan i prepoznatljiv Žujin humor. U kampanji se predstavlja svijet u budućnosti u kojem je tehnologija omogućila teleportaciju. Ljudi diljem svijeta koriste teleportaciju za istraživanje planeta i najdaljih dijelova svemira, dok ju Hrvati na kreativan način koriste kako bi tipičnu svakodnevicu učinili još lakšom. Nakon što je u prvom dijelu na duhovit način obrađena povijesna priča o dolasku Hrvata na ove prostore, u drugom je radnja prebačena u budućnost.

Teleportirati se mogu isključivo punoljetne osobe (18+) s ulaznicom za posjet Muzeju iluzija, a reklama kao i više informacija o ovogodišnjoj kampanji mogu se pronaći na službenoj web stranici Ožujskog piva.