Rođendanski vikend Salona Mall centra u znaku mode i odlične zabave

Jedan od najstarijih shopping centara u Splitu, Salona Mall prije je dvije godine odjenuo novo ruho i postao nezaobilazna modna destinacija za brojne ljubitelje mode, ali i zabave! Drugi vikend u prosincu bio je slavljenički a centar se potrudio da svim, malim i velikim, ljubiteljima mode, šopinga i dobre zabave ponudi odličan sadržaj i dodatne popuste!

Slavljenički vikend je počeo u petak velikim makeover-om sa stilisticom Almom Premerl Zoko koja je trima posjetiteljicama centra, zajedno sa svojim timom pokazala kako se modno transformirati u željeni look. Alma je za tri look-a kombinirala odjeću iz Modiane, Centre, Amadeusa, s’Olivera, butika Donna, Style i sve upotpunila cipelama Mass, CCC i Alpina. Za savršen make up pobrinula se šminkerica Maja Banić koja je pokazala tri odlična Catrice look-a, a frizure svih modela djelo je frizerski Gabrijele i Josipe iz frizerskog salona Maja iz Solina. One su otkrile tajnu kako frizuru učiniti neodoljivom uz liniju Keune styling koja osim što frizuru čini postojanom i njeguje kosu. Uz prekrasnu pozornicu koju je za ovu prigodu dekorirao Jysk i Ira Comerce nastupili su plesači Cheerleading klub Noa koji su okupljene nakon nastupa potaknuli na ples.

Središnji dio proslave bio je u subotu koja je počela programima za najmlađe. Prekrasni lutkarski mjuzikl ‘Medalja za dobrotu’ bila je uvertira najmlađih za susret s Djedom Božićnjakom i vilenjacima koji su mališane pozvali na blagdansku radionicu. U 16:00 sati počela je velika modna revija s modelima amaterima ali i profesionalnim mali i velikim modelima Twist Models. Za sve modele na pisti stilistica Alma Premerl Zoko odabrala je total lookove za zimu, ali i svečani ulazak u 2020-tu godinu koje je svojim vizažističkim kistićem upotpunila i šminkerica Maja Banić. Alma je i sve okupljene vodila kroz program koji su svojim odličnim nastupom upotpunili i plesači plesne skupine Clique. I na kraju, kulminacija zabave dogodila se u 18:00 sati kad je stilistici u rezanju velike slavljeničke torte pomogao Marko Vuletić, najpopularnija YouTube zvijezda Dalmacije. Nakon rezanja torte Marko je nastavio druženje s brojnim obožavateljima koji su doslovno okupirali centar.

Kako i priliči slavlju, svi sudionici su kući ponijeli prekrasne poklon pakete Catrice i essence kozmetike, dm-a i Jyska, a za slavljeničku se tortu pobrinuo Biberon cakes predstavljajući svoju blagdansku ponudu kolača.

Foto: Nikola Zoko