Putovanja su najbolja novogodišnja odluka

Tri su univerzalne novogodišnje odluke, tvrde psiholozi. Ljudi prije svega žele smršavjeti, pronaći pravu osobu, partnera za sebe i više uživati u životu. Uživanje u životu najčešće se odnosi na odluku da će više putovati. Nemojte ove godine odustati od svojih odluka za tjedan dana, nego ih počnite realizirati i prije nego sat otkuca ponoć i uvede nas u 2020. Dočekajte novu godinu sa stilom, udobno, raskošno i blistavo!

Za vesele obiteljske trenutke
Falkensteiner Club Funimation Borik i prekrasni Zadar nepogrešiv su odabir ukoliko želite dočekati novu godinu u krugu obitelji. Ovdje vas već od 28. prosinca očekuje novogodišnji ugođaj koji će svoj vrhunac dobiti gala novogodišnjom buffet večerom “Bella Adria” s mediteranskim specijalitetima. Dobro raspoloženje će podgrijati vrhunski bend, a očekuje vas i tombola s vrijednim nagradama, zabavni Falky program za djecu te vatromet koji svaki doček čini glamuroznijim. Na Staru godinu možete se razmaziti tretmanom za istinske hedoniste – SPA Enchant Yourself, a prvi dan siječnja započeti uz božanstveni Chill out brunch.

Spa koji će razmaziti sva vaša osjetila
Novogodišnja groznica uoči 2020. u elegantnom interijeru Falkensteiner Hotela & Spa Iadera bit će u znaku zlatnih vremena Hollywooda – Walk of Fame/Hollywood Red Carpet. Spa tretmani poput „Frank Sinatra & Ava Gardner’s Romantic Night“ uz masažu u bisernoj kupki, šampanjac i slastice ili „Marilyn Monroe Retreat“ uz luksuznu eksfolijaciju i vino, probudit će sva vaša osjetila. Ovo uzbudljivo putovanje kroz vrijeme u najvećoj spa zoni u Hrvatskoj koja se proteže na 6000 metara kvadratnih počinje već 29. prosinca. U glamuroznom stilu ovdje ćete uživati u pravom mediteranskom gastronomskom spektaklu, privatnim spa tretmanima, masažama, kupkama, školi plesa, a možete se opustiti i uz yogu i pilates. Mališane očekuju posebno pripremljeni animatori za novogodišnju igru i zabavu bez granica. Kako biste započeli godinu sa stilom, osvježeni i rekuperirani, pobrinut će se najbolji europski aufguss majstori.

Za iskonske hedoniste
Luksuzna novogodišnja zabava s pogledom na austrijsko jezero Wörthersee poseban je poklon koji možete priuštiti sebi i najdražim vam ljudima. U Falkensteiner Schlosshotelu Velden u novogodišnjoj noći ljubitelji glamuroznih zabava mogu birati između tematske Moulin Rouge i gala večere. Gosti mogu guštati u glazbenim nastupima, akrobatskim i cabaret točkama i ekskluzivnom novogodišnjem druženju. Večera od šest sljedova uz dobar izbor rijetkih vina, svečani bal i vatromet samo je djelić bajkovite atmosfere koja vas očekuje.