Otvoren je Spaces Matrix

Sada i službeno, zagrebačka metropola postala je bogatija za novi poslovni prostor – Spaces, moderan i inspirativan radni prostor koji potiče kreativnost, suradnju i poslovnu izvrsnost.

IWG grupa, unutar kojeg se nalazi brend Spaces, ima najveću svjetsku mrežu fleksibilnih radnih prostora te svojom podrškom svaki dan milijunima ljudi diljem svijeta čini posao lakšim, ugodnijim i produktivnijim. Spaces brand pridaje posebnu važnost kreativnosti i okuplja dinamičnu zajednicu malih poduzeća, poduzetnika i korporativnih radnika te svih onih koji žele fleksibilan najam i vrhunsku uslugu sa svim potrebnim sadržajima na jednom mjestu.

Fleksibilni radni prostor – nov način poslovanja uspješnih poduzeća
U svijetu tvrtke, ali i pojedinci sve više koriste fleksibilne radne prostore što pokazuje i nedavna studija provedena na uzorku od 15.000 poslovnih lidera u 80 različitih zemalja.

Većina poslovnih lidera smatra kako je lakše zaposliti i zadržati vrhunskog radnika kada mu se pruža mogućnost obavljanja posla neovisno o lokaciji. Najnovija istraživanja pokazuju i stalni porast radnika koji posao obavljaju na daljinu.

S fleksibilnim radnim poslovnim prostorima Spaces predstavlja jedinstvenu priliku za sve tvrtke iz franšizne industrije da se pridruže trendu koji brzo raste. Fleksibilnost se odnosi na biranje gdje, koliko, kada i na koji način se žele koristiti naši poslovni prostori, bilo da se radi o salama za sastanke, coworking prostoru ili privatnom uredu.

Nova poslovna oaza u središtu Zagreba
Zbog pogodnog prometnog položaja, stručne radne snage te kvalitete gospodarstva IWG je prepoznao potencijal Zagreba i izabrao Hrvatsku metropolu za svoje novo međunarodno poslovno središte. Jedinstveni Spaces Matrix pruža svim kreativcima, inovatorima i poduzetnicima ugodno radno okruženje, prostor za suradnju, razmjenu znanja i inovacija te fleksibilan najam čija potražnja svake godine raste za 30%.

Otvorenje poslovnih prostora nove generacije, koji se nalaze u prestižnoj zagrebačkoj poslovnoj zoni na križanju Slavonske avenije, Heinzelove ulice i Radničke ceste, nisu propustila brojna poznata lica, dugogodišnji poslovni partner i budući korisnici. Cijenjeni gosti uživali su u novootvorenom prostoru koji odiše spojem najsuvremenije tehnologije, održivosti i inovativnosti. Iza uređenja nove poslovne oaze stoji Hyphen – poznati arhitektonski studio iz Londona koji u svom portfelju ima iskustvo uređenja interijera za poznate multinacionalne kompanije kao što su: Alexander McQueen HQ te Lush uredi diljem svijeta.

Novo inspirativno mjesto za rad nudi istovremeno prostore u kojima vladaju mir, tišina i koncentracija, ali i mjesta u kojima radnici mogu predahnuti od svakodnevnih poslovnih obaveza. Spaces Matrix s najmodernijim visokotehnološki privatnim uredskim prostorima, konferencijskim dvoranama te coworking prostorima otvorio je svoja vrata te spremno očekuju nove korisnike koji ih mogu koristiti odmah.