NUTRILITE™ Kids Omega-3

NUTRILITE ekskluzivno od Amway-a već više od 80 godina s ponosom ujedinjuje znanost i prirodu. Nutrilite i NUTRILITE™ Kids Omega-3 je najprodavanije ime za vitamine i dodatke prehrani. NUTRILITE Kids Omega-3 je dio NUTRILITE dječjeg asortimana, linija proizvoda dodataka prehrani za djecu stariju od 4 godine.

Jeste znali da djeca između četvrte i osme godine u prosjeku narastu za 25%?
Uz tjelovježbu i edukaciju, uravnotežena prehrana igra bitnu ulogu u mentalnom i fizičkom razvoju djece. “Omega-3 masne kiseline kao što je DHA trebale bi biti ključan dio zdrave prehrane za djecu – takve dobre masne kiseline naše tijelo ne može samo proizvesti.
Riba i plodovi mora su dobar izvor omega-3 masnih kiselina, međutim takvu hranu djeca ne preferiraju. Stoga roditelji koji žele biti sigurni da njihova djeca dobivaju dovoljne količine dragocjenih omega-3 masnih kiselina, posežu za dodatnim i ukusnim proizvodima koje će njihova djeca sa užitkom konzumirati.
NUTRILITE Kids Omega-3 meke tablete za žvakanje sa voćnim okusom savršeno prekrivaju okus ribe.

Odlični sastojci
Proizvod sadrži održivo riblje ulje koje je certificirano od strane “Friends of the Sea” (Friends of the Sea je inicijativa za očuvanje oceana i mora koja certificira održive proizvode i usluge.)

Sadrži prirodne arome
Bez zaslađivača i konzervansa. Sadrži samo prirodna bojila i arome.
Tekstura želea je jednostavna za žvakanje. Nije potrebno uzimati sa vodom. Preporučeno je za djecu u dobi od 4+, kao I za odrasle koji traže alternative tabletama.
NUTRILITE™ proizvodi prodaju se isključivo kroz mrežu Amway nositelja posla. Za više informacija o mogućnostima naručivanja, ali i izgradnje vlastitog posla pronaći ćete na stranici www.amway.hr.