Novi Philips Moda monitor s nagrađivanim dizajnom

MMD, vodeći specijalist za monitore i brend licencirani partner za Philips monitore predstavlja Philips Moda monitor LCD monitor s USB-C ulazom. Ovaj 27 inčni 276C8 Quad HD monitor je opremljen svime što današnji korisnici trebaju kako bi uživali u svakoj minuti provedenoj za ekranom – počevši od njegovog modernog izgleda preko USB-C povezivosti do spektakularne kvalitete slike.

Nagrađivani dizajn
Što se tiče dizajna Philips 276C8 je pobjednik. Dizajn skoro bez okvira nije samo estetski privlačan, već nudi i ekspanzivniju sliku i veći radni prostor istodobno omogućujući povezivanje više monitora. Monitor je također iznimno tanak, debljine od tek 6.1 mm, tako da svojim izgledom plijeni pažnju u uredima ali i domovima. Tanak, moderan panel upotpunjen geometrijskim postoljem osvojio je 2018. prestižnu Red Dot nagradu za dizajn.

Vizualna ekstravagantnost
Philips 276C8 osim vrhunskog dizajna krase i inovativne tehnologije koje mogu producirati zadivljujuće slike, od 3D grafika preko fotografija i filma, do uredskih aplikacija, te još beskonačno mnogo toga. CrystalClear QHD 2560×1440 rezolucija oživljava svaku sliku, dok IPS LED tehnologija pojačava sliku i boje. Monitor također krasi i Ultra Wide-Color tehnologija koja nudi izuzetno širok spektar boja za bogatiji, živopisniji rezultat. Za gamere, ovaj monitor je opemljen AMD FreeSync™ tehnologijom i iznimno brzim vremenom odziva, za glatku i brzu igru. Kako bi korisnici sigurno uživali u Philips 276C8 monitoru bez straha za svoj vid, ovaj monitor nudi nekoliko opcija kao što su LowBlue Mode i EasyRead tehnologija.

Jednostavnost počinje ovdje
Za današnje multi-tasking korisnike, Philips 276C8 monitor predstavlja moćnog partnera za uštedu vremena, kojeg krase inovativne značajke. Glavni među njima je USB-C koji omogućuje korisnicima mogućnost USB 3.2 utor za brz prijenos podataka, gledanje filmova u visokoj rezoluciji kao i punjenje prjenosnih računala preko samog monitora, i to sve kroz jedan jedini USB-C kabel. Može li jednostavnije?
Uglađen, tanak i svestran Philips 276C8 monitor će biti dostupan od prosinca ove godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.739 kuna (bez PDV-a).