Njegovana stopala i u hladnim danima

Zimi su stopala skrivena od pogleda u zatvorenoj obući, stoga često upravo u ovom razdoblju zanemarujemo njihovu njegu. Stopala, baš kao i svi ostali dijelovi tijela, zahtijevaju redovitu njegu da bi ostala zdrava i lijepa te bila spremna uskočiti u elegantne cipele na novogodišnjoj zabavi. Uz sljedećih nekoliko savjeta saznat ćete kako stopala mogu ostati lijepa i njegovana tijekom cijele zime uz Hansaplast njegu, a vi ćete se osjećati sjajno.

Meka i glatka stopala tijekom zime
Kako bi vaša stopala ostala meka u zimskim danima, vodite računa o hidrataciji. Kožu stopala također je potrebno njegovati hidratantnim kremama kako ne bi postala gruba i isušena. Svakodnevno nanesite Hansaplast intenzivnu kremu protiv zadebljane kože s 20% ureje koja će ih održati mekima i glatkima. Sadrži prirodnu, visoko učinkovitu, hidratantnu ureju koja pruža dugotrajnu i intenzivnu hidrataciju, čime smanjuje suhu i zadebljanu kožu. Za dodatnu njegu obucite pamučne čarape kako biste zadržali hidrataciju i omogućili upijanje kreme tijekom noći. Tako krema djeluje dok vi spavate. Ponovite to tijekom sljedećih nekoliko noći kako biste postigli maksimalan učinak. Slijedite ovih nekoliko savjeta i vaša će stopala u svakom trenutku izgledati sjajno.

Učinkovitost Hansaplast intenzivne kreme protiv zadebljane kože s 20% ureje
Hansaplast intenzivna krema protiv zadebljane kože s 20% ureje je toliko učinkovita zbog inovativne kombinacije visoke koncentracije ureje koja smanjuje zadebljanja na koži i Aquaporin tehnologije. Formula učinkovito potiče hidraciju kože i jamči dugotrajne rezultate. Aquaporin tehnologija temelji se na gluko-glicerolu koji u stanicama kože dokazano potiče stvaranje kanala za vodu, tj. akvaporina. Nakon samo 4 dana korištenja koža je mekša i glađa.

Kome je namijenjena Hansaplast intenzivna krema protiv zadebljane kože s 20% ureje?
U mlađoj dobi često upotrebljavamo kreme za stopala koje osiguravaju hidraciju i njegu kože. No s godinama se stopala mijenjaju i ako ih zanemarimo, na koži se stvaraju zadebljanja. Redovitom upotrebom Hansaplast intenzivne kreme protiv zadebljane kože s 20% ureje nećete se samo riješiti zadebljane kože na stopalima, već ćete spriječiti njezino nastajanje i osigurati da vaša stopala uvijek budu meka. Hansaplast intenzivna krema protiv zadebljane kože s 20% ureje uklanja odumrle stanice i hidrira ih.

Hansaplast intenzivna krema protiv zadebljane kože s 20% ureje
• Pruža hidraciju suhoj, zadebljanoj koži
• Intenzivnim dubinskim djelovanjem smanjuje zadebljanu kožu
• Aquaporin tehnologija jamči učinkovitu hidraciju, čak i u dubljim slojevima epiderme
• Prvi rezultati vidljivi su nakon 4 dana