Larisa Lipovac u neviđenoj plesnoj izvedbi predstavila novi cabaret

Nova plesna predstava Larise Lipovac Navojec inspirirana je ljepotom i senzualnošću žene, a poznata koreografkinja zasjala je u dosad neviđenoj ulozi. Cabaret Larise Lipovac Navojec oduševio je brojne posjetitelje pričom i scenografijom inspiriranom ženskim pokretom i osjećajem slobode. Spoj plesa, glazbe i glume rezultirao je izvedbom u kojoj su uživale poznate plesačice i obožavateljice poput Tine Walme, Gabrijele Pilić, Nevene Rendeli Vejzović, Aleksandre Milinković, Marije Borić, Ane Vučak Veljače, Zsa Zse, Sonje Dvornik, Nabilah Harron i brojnih drugih.

S radom Larise Lipovac Navojec publika je itekako dobro upoznata, pa ne čudi da je talentirana koreografkinja i plesačica ušla u još jedan novi i uzbudljiv projekt u suradnji s Philips Lumeom, a u svoju izvedbu na zanimljiv i interaktivan način uključila je i publiku. U posljednje vrijeme izrazito popularan, ples je već dugi niz godina najekspresivniji način izražavanja naše poznate koreografkinje čiji su plesni koraci čista umjetnost. „Sadržaj ove izvedbe naslanja se na poznate svjetske mjuzikle poput Cabareta, Fossea, Chicaga, Dreamgirls i ostalih, a koristi cabaretske kazališne principe. Kolaž različitih brojeva i stilskih izvedbi nudi okvir zabavnog kazališta što je i osnovna namjera ove forme“, objasnila je svoj kreativni pristup koreografkinja Larisa Lipovac Navojec. U ovom zanimljivom cabaret nastupu Larisa je ispričala inspirativnu priču kroz lica četiri slične, a opet izrazito različite plesačice. Interakcijom s publikom uz Larisu, plesačice Petra Hajduk, Andrea Hršak i Filipa Ledić prenijele su glavnu poruku slobode i nesputanosti. Ova snažna i atraktivna plesna izvedba inspirirana je Philips Lumeom, koja ženama pruža osjećaj beskrajne slobode i bezbrižnosti te uživanje u lakoći pokreta.

Sloboda se može postići i stvarima koje uvodimo u dnevnu rutinu, poput svakodnevne upotrebe okolišu prihvatljive kozmetike. Baš takva je i nova linija proizvoda za osobnu njegu Love Beauty and Planet koji se po prvi puta pojavljuju na tržištu, a koju je ekskluzivno imala priliku upoznati publika nakon plesne predstave. Sloboda, briga o okolišu i promišljanje kako planet učiniti malo boljim, misao su vodilje novog branda koji ne poznaje kompromise kad je u pitanju ljepota. Savršeno partnerstvo u ovom plesnom projektu s Philips Lumeom čija je misao vodilja briga o ljepoti žena kojima pruža nesputanost, slobodu pokreta i osjećaj samopouzdanja. Ovaj plesni performance na najbolji je način pokazao kako se osjećati dobro u svojoj koži.