Kava i prijatelji za najljepše blagdane

Nostalgično blagdansko vrijeme savršeno je za druženje s prijateljima uz šalicu tople, ukusne kave pored šarenih božićnih ukrasa. To magično doba sve okuplja bliže, a kroz mirise i okuse prisjećamo se događaja iz godine koja je pri kraju i uspomena na prošle blagdane.

S prijateljima se najčešće nalazimo uz šalicu kave. Iz tog razloga, tvrtka Philips okupila je popularne prijatelje s hrvatske scene na druženje u prekrasnom stanu u samom centru grada. Povodom lansiranja kampanje za Philips LatteGo aparat za kavu, na ugodnom druženju okupili su se Marijana Batinić, Petra Nižetić, Viktorija Rađa, Saša Lozar, Saša Buneta i Luka Bulić koji su zajedno popili kavu i pričali o veoma važnoj temi u svačijem životu, prijateljstvu. Uz dobro društvo i glazbu, prisjetili su se nekih od najsretnijih trenutaka koje su doživjeli s prijateljima. Blještavi božićni ukrasi, glazba i pokloni ispod bora pridonijeli su čaroliji blagdana, a miris tople kave opustio je sve prisutne.

Kako biste sebi i svojim prijateljima uvijek napravili savršenu šalicu kave sve što vam treba je potpuno automatski aparat za kavu Philips LatteGo. Pritiskom na jedan gumb dobit ćete kavu kremaste teksture, savršenog okusa, zavodljivog mirisa s pjenicom koja se topi u ustima. Uz pomoć LatteGo možete jednostavno napraviti do šest ukusnih napitaka od kave od svježih zrna koja se melju 100% keramičkim mlincem. U aparat možete unijeti željene postavke po vašem ukusu, ali i ukusu prijatelja s kojima često pijete kavu i svaki put dobiti napitak koji vam najviše odgovara. Savršen cappuccino, espresso, americano ili latte macchiato možete napraviti doma uz aparat modernog i profinjenog izgleda koji je jednostavan za upotrebu i čišćenje.

Na kratko, sve staje kad uzmemo šalicu kave u ruke. Osjet topline i aromatičan miris označavaju predah od užurbanosti koja diktira svakodnevicu. Ovaj omiljeni ritual volimo dijeliti s onima koje volimo. Taj mali događaj čini naše živote ljepšim, a posebno je čaroban u vrijeme blagdana.