Dva nova McDonald’sa u Istri

Naručivanje i plaćanje na samoposlužnim kioscima bez žurbe, usluga posluživanja za stolom, praktični McDrive i neponovljivi okus McDonald’sovih burgera poput kultnog Big Maca, Happy Meala kojem se vesele djeca te hrskavih krumpirića odsad su dostupni i građanima Poreča koji su s nestrpljenjem dočekali svoj prvi McDonald’s. Potvrdio je to i velik broj posjetitelja koji su s veseljem napravili svoje prve narudžbe i isprobali moderno naručivanje.

Novootvoreni McDonald’s 32. je po redu u Hrvatskoj, a goste privlači najmodernijim tehnologijama u sklopu koncepta Experience of the Future. Osim uslugom i proizvodima, McDonald’s u Poreču, koji je 13. grad u Hrvatskoj u kojem McDonald’s otvara svoj restoran, oduševljava i atraktivnim dizajnom prostora, te prostranom teresom s toboganom za uživanje tijekom sunčanih dana.

Izuzetno nam je drago da je Poreč postao dio naše McDonald’s obitelji. Proteklih mjeseci pristizali su nam brojni upiti oko otvorenja i to nas čini sigurnima da će McDonald’s vrlo brzo postati omiljeno mjesto okupljanja obitelji i stvaranja dobrih uspomena“, izjavio je Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska koji je tom prilikom uručio donaciju vrijednu 40 tisuća kuna Fondu za izvrsnost u sportu Grada Poreča – Parenzo koji podržava najbolje klubove i sportaše Poreča.

Otvorenju su prisustvovali i predstavnici grada te gradonačelnik Poreča, Loris Peršurić, koji je pozdravio ulaganja i novo-otvorenih 40-ak radnih mjesta te donaciju kojom je McDonald’s dao podršku poboljšaju uvjeta života djece kroz Fond iz kojeg se dio sredstava izdvaja i za natjecanja djece, s posebnim naglaskom na mališane slabijeg imovinskog statusa.

McDrive i u Puli
Dodatnih 60-ak zaposlenih bit će u drugom pulskom McDonald’su koji se otvara 19. prosinca, uz Pula City Mall.

Moderno uređen, sa samoposlužnim kioscima i uz uslugu posluživanja za stolom, drugi McDonald’s u Puli razveselit će goste i McCaféom za predah uz 100% Arabica kavu i bogat izbor slastica, te McDriveom za praktično naručivanje i uživanje u dobrim zalogajima čak i kad ste u žurbi. McDonald’s u Puli za sve će posjetitelje biti otvoren 19. prosinca od 7 sati.