U Splitu otvoren novi Hespo salon

Pod motom “Jer dobri dani počinju noću”, u Splitu, na adresi Put Brodarice 4, otvoren je novi maloprodajni salon Hespo. Brojni uzvanici, među kojima su bili i dizajnerica Anamarija Asanović, glumica Ana Gruica Uglešić, voditeljica Ida Prester i mnogi drugi, ušli su u Hespovo carstvo snova i doznali na licu mjesta što im sve treba za dobro spavanje i kvalitetan život. Naime, Hespo kao vodeći regionalni brend madraca, kreveta i ostalog asortimana za spavanje zna da je dobar san preduvjet za dobar život, jer dobri dani počinju noću. Zato je svojim kupcima koji se već godinama oslanjaju na njegovu kvalitetu ponudio sve za spavanje na jednom mjestu.
U udobnom i bajkovitom ambijentu Hespo salona, uzvanike su dočekale hostese te voditeljica Ida Prester koja ih je na interaktivan i duhovit način animirala da isprobaju madrace i otkrila im je što njihov položaj spavanja govori o njima.
Uzvanicima se obratio i Damir Matijević, direktor tvrtke Hilding Anders u čijoj je grupaciji Hespo, koji je poručio kako je snažan partnerski odnos koji Hespo njeguje s raznim trgovačkim lancima omogućio rast tijekom proteklih 29 godina, a otvaranjem vlastitih salona će se pozicija Hespa dodatno ojačati i brend priližiti kupcima. “Sada kupci na čak dvije Hespo lokacije u Splitu mogu odabrati najbolje za svoj san, a iznajmljivači najbolje za svoje goste”, poručio je Matijević.
Direktorica maloprodaje za Hrvatsku, Kristina Bošnjak, otkrila je okupljenima da je prije kupnje madraca kupcima potrebno pružiti mnogo informacija, pomoći im u detektiranju potreba i važnosti madraca na kojem ipak provode trećinu života. Zbog toga ih je pozvala da posjete Hespo salone gdje će im prodajni savjetnici s velikim iskustvom pomoći da odaberu ono što je najbolje za njih i njihov stil spavanja i života.
Druženje se nastavilo uz zakusku i prigodnu glazbu a uzvanici su imali priliku razgledati bogatu ponudu novog Hespovog salona koja, među ostalim uključuje krevete, madrace, nadmadrace, podnice, spavaće sobe, deke, ukrasne jastučice i ostale moderne dekoracije za spavaću sobu i čitav stan.