U BIPA Backstageu održana prva Revija aktivnog života

Briga o zdravlju, ljepoti i važnosti aktivnog života dobila je svojih zasluženih pet minuta na modnoj pisti BIPA Backstagea. Tri tržišna lidera, Biobaza, BIPA i Polleo Sport, ujedinili su svoje vrijednosti u jedinstvenom konceptu zdravog i aktivnog života na događanju pod nazivom Revija aktivnog života, tijekom kojeg su predstavljeni proizvodi koji pričaju priču zdravlja duha i tijela – aktivna kozmetika, sportska prehrana te Zoe activewear odjeća koja spaja modu i fitness.

Premijera kolekcije sa stavom – Zoe L’attitude
Središnji dio eventa bila je revija na kojoj je prvi put predstavljena nova kolekcija Zoe Leggings – L’attitude koja na tržište dolazi 4.studenog. Reviju su nosile Mia Rkman, Mia Pojatina, Nabilah Harron, Antonija Trupinić i Nika Meštrović te pokazale kako Zoe najbolje živi u različitostima, kako karaktera tako i oblika tijela.
Jako me veseli biti dio jedinstvenih projekata poput ovog. Sretna sam jer istovremeno dajem podršku sportu koji je ključan dio mog života, brizi o tijelu te pravilnoj prehrani, a uz sve to sam dobila priliku prošetati jako lijepu odjeću iz nove Zoe kolekcije” – veselo je izjavila Mia Rkman, Miss Universe Hrvatske, koja je ujedno i lice kampanje.
Podršku aktivnom životu dale su brojne beauty i fitness influencerice – Tina Walme, Tea Kravaršćan, Marica Topfit, Monika Imerović, Mia Antunović te mnoge druge.

Kozmetika po ukusu sportaša
Linija aktivne kozmetike koju potpisuju Biobaza&Polleo Sport osmišljena je kako bi svakom tijelu podarila prirodnu njegu kakvu zaslužuje. Biobaza&Zoe Love my body za žene te Biobaza&Polleo Sport Strong&Active linija aktivne kozmetike za muškarce uskoro dolaze u BIPA ponudu.

Zdravi deserti na dohvat ruke
Ubrzani stil života postao je svakodnevica. Stoga je BIPA obogatila svoju ponudu Polleo Sport asortimanom proteinskih čokoladica i zdravih deserta koji će oduševiti sve koji pokušavaju držati svoj život u ravnoteži.
Trend zdravog i lijepog tijela neprekidno raste i ne planira stati, a ove zime u BIPA poslovnicama ljubitelje fitnessa čeka sve što je potrebno za zdrav i aktivan život.