Trikovi za održavanje prekrasne, sjajne i njegovane kose

Prekrasna, sjajna i njegovana kosa nikada ne izlazi iz mode. Tu činjenicu potvrdilo je i druženje koje se održalo u novootvorenom hair and beauty salonu Fabula de Forma čija je kreativna direktorica Katica Topčić, jedna od najpoznatijih hair stilistica u regiji. Duga, kovrčava ili ravna kosa? Ponekad je doista svejedno, ali imperativ je da u svakom trenutku bude prekrasna, sjajna i njegovana. Svi znamo da postići savršenu frizuru svaki dan nije jednostavno, pa je Philips, slušajući potrebe svojih korisnica, razvio MoistureProtect liniju proizvoda koja sadrži sve značajke potrebne za oblikovanje prekrasne kose.

Stoga nije neobično da su se na druženju u novootvorenom salonu Fabula de Forma pod vodstvom kreativne direktorice Katice Topčić okupile dame koje svoju kosu doživljavaju kao najjači i najvažniji adut. Marija Borić, Aleksandra Dojčinović, Petra Kurtela, Olja Vori, Tihana Harapin Zalepugin, Lara Antić, Gina Viktorija Damjanović, Katarina Baban, Ogi Antunac, Martina Čičko Karapetrić, Isabella Rakonić, Dora Predojević i brojne druge uvidjele su da uz MoistureProtect liniju više ne moraju brinuti o nepovoljnim vremenskim uvjetima i nedostatku kvalitetnih sredstava za njegu kose, a krivo tretiranje vlasi postaje prošlost. Philips MoistureProtect sušilo, uređaj za ravnanje kose i fantastičan autocurler prepoznatljivi su po senzoru koji održava optimalnu temperaturu i na taj način zadržava vlažnost kose. Koliko ovi inovativni uređaji blagotvorno djeluju na kosu, pokazala je Katica Topčić s timom svojih frizera, koji su u nekoliko jednostavnih koraka stilizirali najpopularnije frizure današnjice. Ovo nije prvi put da se kreativna direktorica salona Fabula de Forma susreće s linijom MoistureProtect: „Već nekoliko sezona na tjednu mode Bipa FASHION.HR koristim proizvode ove linije, jer mi je pri kreiranju frizure iznimno bitno da kosa zadržava vlagu. Sušilo i uređaj za ravnanje kose efikasni su i jednostavni za korištenje, ali kao najveće otkriće bih istaknula autocurler. Često sam ga koristila za oblikovanje retro pramenova, uvijene repove te za neizostavne voluminozne kovrče. Autocurler bih preporučila svim ženama koje žele kod kuće, u samo nekoliko minuta, postići savršene kovrče“.

Preporuka i edukacija pod stručnim vodstvom kreativne direktorice Katice Topčiće dobile su i dodatnu vrijednost. Na ovom zanimljivom događaju brojne su domaće poznate osobe, influencerice i novinarke isprobale MoistureProtect uređaje i potvrdile njihovu izvrsnost i jednostavnost korištenja. Bio je to idealan spoj ugodnog druženja, edukacije i zabave.