Svoju omiljenu juhu potraži u novom ruhu

Krepka, ukusna i topla, juha je uvertira u duge obiteljske ručkove, zalogaj ozdravljenja kada prehlada pokuca na vrata i ukusan kasnovečernji obrok koji jedemo bez grižnje savjesti. I dok prvi zapisi o konzumaciji juhe sežu u 6000. godinu prije Krista, kada se gostilo juhom od nilskog konja, danas uživamo u nešto drugačijim okusima. Možda su goveđa i pileća među prvim asocijacijama kad netko spomene juhu, ali ništa manje nisu u našim tanjurima zastupljene one okusa gljiva, bundeve ili pak iznenađujuće dobra kombinacija špinata i sira.

Fina juhica 1,2,3!
Tajna savršene juhe je odabir pravog povrća, mesa i začina te duljina kuhanja. No, ponekad je tajna u tome da jednostavno posegnemo za Fini-Mini juhama. Jer, nemamo uvijek vremena za sjeckanje celera, mrkve i luka na savršene komadiće, pripremu domaće tjestenine i okruglica ili stajanje pored štednjaka dok juha ne poprimi pravu gustoću i okus. Srećom, s Fini-Mini juhama manje vremena ne znači i manje okusa! Jedno pakiranje Fini-Mini juhe, dva decilitra vruće vode i tri minute strpljenja sve je što vam treba kako biste uživali u hranjivom, ukusnom i praktičnom zalogaju. Bez lonaca, bez poklopaca, pa čak i kuhinje. Jednostavne i brze za pripremu u svakoj prilici, s Fini-Mini juhama lako je živjeti u trendu, a uživati u trenu. Na poslu, na odmoru u vikendici ili u pauzi od učenja, sadržaj vrećice omiljene Fini-Mini juhe dovoljno je samo istresti u šalicu, dodati vruću vodu, pričekati i uživati.

Omiljeni Fini-Mini okusi donose užitak u šalici, u svakoj prilici
Zato što u ukusnom, toplom obroku želimo uživati bilo kada i bilo gdje, posežemo za juhama jednostavne i brze pripreme, u praktičnom pakiranju. Svatko je može spraviti, od početnika u kuhinji, preko zaposlenog tate koji želi iznenaditi ukućane, sve do moderne bake koja itekako cijeni svoje vrijeme. A vaše omiljene Fini-Mini juhe od sada su na policama u novom, modernijem dizajnu. Već na prvi pogled svima je jasno da se pripremaju bez kuhanja, nude ukusan i brz obrok prepun neodoljivih, ukusnih sastojaka. Novi dizajn donosi sa sobom i novu, poboljšanu recepturu, bez konzervansa i dodanih pojačivača okusa.

Fini-Mini juhe su juhe za svaki džep, jer ih je zahvaljujući pakiranju i lakoći pripreme moguće ponijeti sa sobom na faks, na izlete u prirodu, trening ili ih iskoristiti kao as u rukavu kad u studentsku sobu bane nenajavljena gladna ekipa. Jer znate kako se kaže – za svakog gosta, jedna Fini-Mini juha dosta. Pa ajmo onda – jednu za mamu, jednu za tatu, jednu za baku… ovako su nas nekada nagovarali da ispraznimo tanjur do kraja, a danas ovako dijelimo Fini-Mini juhe. Bundeva za mamu, kremasti špinat i sir za tatu, goveđa za baku. Svatko ima svoju omiljenu, toplu i ukusnu, spremnu pružiti okus doma u samo nekoliko minuta. Dobar tek!