Springfield predstavlja novi miris

Andrés, Luis i Nacho, članovi benda DVICIO, zaštitna su lica za Springfieldove nove mirise REWIND za AW19

Madrid, listopad 2019. – SPRINGFIELD, brend casual odjeće u vlasništvu TENDAM-a, ove sezone lansira za muškarce dva nova mirisa: REWIND & PLAY AGAIN – Šetnja po suncu i REWIND & PLAY AGAIN – Osjećaj noći. Ova dva parfema su izrađena za muški dio populacije, zajedno sa svojim partnerima u parfumerijama PUIG, a koji su već u prodaji u Springfield poslovnicama i na www.myspringfield.com.

Inspirirani pjesmama koje su s nama u nekim najvažnijim trenucima, REWIND & PLAY AGAIN su potpuno novi mirisi koji nas, poput melodije koja ostaje u našem umu, mogu provesti u nezaboravne trenutke i iskustva. Dva intenzivna muška mirisa za mlade današnjice.

LJUBITELJI GLAZBE- AMBASADORI
Andrés, Luis i Nacho, članovi benda DVICIO, zaštitna su lica i prateća glazba za ove nove mirise, ističući glazbeni duh koji karakterizira ove arome. Bend je napisao i pjesmu posebno za promoviranje ovih mirisa: “Last Show”,pjesmu koja, prema Andrésu, pjevaču benda, “govori o posljednjem sjećanju koncerta ili mirisa, tako da ostaje u tvom pamćenju zauvijek. “

Inspiriran je zabavom, dobrim vremenima i životom u trenutku, sjajnom večerom i druženjem”, dodaje Luis. Za Nacha, sudjelovanje u ovoj kampanji je vrlo posebno jer postoje ključni trenuci u njegovoj karijeri, na koje bi on volio pritisnuti premotavanje unatrag: „Volio bih ponovno doživjeti prvu turneju koju smo napravili u Meksiku. To je bio prvi put da smo obišli Latinsku Ameriku, a mislim da smo u to vrijeme bili toliko nervozni da nismo mogli uživati u njoj toliko koliko bismo sada.

Idealni ambasadori koji uživaju ispuniti svijet nezaboravnim pjesmama, urezati ih u sjećanja svojih obožavatelja, jer su novi mirisi REWIND & PLAY AGAIN savršeni izbor za sve ljubitelje glazbe.

IKONSKI GLAZBENI MIRIS
Dizajn novih mirisa Springfielda REWIND & PLAY AGAIN nadahnut je ikonskim elementima glazbe 80-ih: Walkmanom i kasetofonom. Pakiranje i sama boca slijede ovu liniju nadahnuća: kutija je dizajnirana da izgleda poput Walkmana, a boca mirisa je kaseta s unutarnje strane.

Što se tiče samih mirisa, REWIND & PLAY AGAIN- Šetnja po suncu nudi svježe nijanse kardamoma i ružičaste paprike pomiješane s đumbirom i bergamotom kako bi se donijele najsvjetlije note parfema. Jezgrani geranije i lavande pojačavaju aromatični učinak timijana, stvarajući karakterističan i mladolik miris, uz vrlo osobnu mješavinu na kraju tona i zrna mahovine, čineći miris dugotrajniji na koži.

REWIND & PLAY AGAIN – Osjećaj noći predstavlja zavodljivu mušku aromu kroz citrusne note pojačane timurskim paprom. U srcu ovog mirisa, lavanda se kombinira s lješnjakom koji dovodi do mješavine vetivera i labdanuma kako bi se produljio osjećaj ugode na koži.