Revolut stavlja na tržište Metal kartice u bojama Silver i Space Grey

Revolut je od 11.studenog omogućio naručivanje Metal kartica u dvije nove boje, Silver i Space Grey, putem aplikacije. Korisnici Revolut Metal kartica mogu sada birati između pet ekskluzivnih boja kartica (Black, Gold, Rose Gold, Silver i Space Grey) te povezati do dvije Metal kartice na svoj račun svojim planom pretplate.

Budući da je beskontaktna Revolut Metal kartica izrađena od jednog komada nehrđajućeg čelika, a teži 18 g, što je tri puta više nego obična kartica, ona je revolucionarna, kao i način plaćanja za koji se koristi.

Revolutov plan Metal kartice pruža korisnicima ekskluzivne pogodnosti, kao što su mogućnost povrata novca do 1 % u bilo kojoj od 29 valuta i 5 kriptovaluta koje podržava Revolut, vlastiti osobni pomoćnik za rezervaciju letova, festivalskih karata i sličnih stvari te rani pristup novim značajkama, primjerice nedavno pokrenuta značajka trgovanja bez provizije.

Osim toga, mnogobrojne su prednosti upotrebljavanja Metal kartice, među ostalim, podizanje do 600 GBP mjesečno na međunarodnim bankomatima, pristup u više od 1000 salona u zračnim lukama, jednokratne virtualne kartice za dodatnu zaštitu tijekom online kupovine, neograničena konverzija, besplatni međunarodni prijenosi novca, korisnička podrška 24/7 te besplatno zdravstveno osiguranje u inozemstvu.

Revolut je privukao stotine tisuća korisnika Metal kartice od pokretanja plana pretplate u kolovozu 2018., s više od 8 milijuna korisnika praktičnih svakodnevnih značajki Revolutove kartice i aplikacije, kao što su trenutačne obavijesti o trošenju, nadzor budžeta, mogućnost štednje, sigurnosne postavke koje se mogu prilagoditi te mogućnost slanja novca prijateljima i obitelji diljem svijeta.

  • Uz boje Black, Gold i Rose Gold, Metal kartice sada su dostupne i u bojama Silver i Space Grey
  • Metal kartice omogućuju pristup salonima u zračnim lukama, putno osiguranje, uslugu osobnog pomoćnika, neograničenu konverziju i još mnogo toga.
  • Revolut Metal kartica jest godišnja pretplata po cijeni od 12,99 GBP mjesečno ili 120 GBP godišnje.