Omiljeni beauty proizvodi u novom ruhu

Imajući na umu izuzetnu cijenjenost eteričnog ulja smilja u njezi kože, a s ciljem da svojim vjernim korisnicima olakša odabir kozmetike i slaganje rutine njege, Olival predstavlja u potpunosti redizajniranu kolekciju proizvoda kojima je okosnica upravo snaga smilja.

Od micelarnih otopina, pjene, gela i tonika do hidratantne, regenerativne i bogate kreme, kolekcija sadrži niz pažljivo biranih proizvoda u novom ruhu koji zaokružuju njegu svih tipova kože lica, uključujući i osjetljivu. Redizajn proizvoda pritom je koncipiran u smjeru još jasnije komunikacije same namjene – od čišćenja, umivanja i toniziranja lica do njege kože lica i tijela.

Ova precizna komunikacija namjene pojedinih proizvoda, vrlo je pomno osmišljena i temeljena na brojnim istraživanjima i spoznajama o suvremenim trendovima u kozmetici. Već duže vrijeme ističe se važnost dvostrukog čišćenja kože lica jer poznato je kako zdravlje i ljepota kože započinju upravo čišćenjem. Osim u dosljednosti i temeljitosti, ključ je u tome da svatko za svoju kožu, bez obzira na njezin tip, pronađe učinkovite proizvode koji je neće dodatno isušiti.

Olival Micelarna otopina Smilje ili Micelarna otopina 2 u 1 Smilje bogate su eteričnim uljem smilja i ekstraktom aloe vere. Micelarna otopina Smilje je pogodna za blažu šminku i nečistoće, dok je Micelarna otopina 2u1 Smilje, zbog svoje dvofazne formulacije, izvrsna opcija kod jače šminke. Preporučuje se koristiti ih kao prvi korak u čišćenju kože lica. Za sve one koji preferiraju mlijeka za čišćenje oduševit će maziva i nježna tekstura Njegujućeg mlijeka Smilje. Bazirano na eteričnom ulju smilja i uljima sezama i noćurka, učinkovito uklanja šminku i čisti nečistoće. Za drugi korak, a ovisno o tipu kože lica, Olivalovi stručnjaci preporučuju umivanje Micelarnim gelom ili pjenom Smilje. Oba ova proizvoda kožu lica učinkovito čiste bez isušivanja i osjećaja zatezanja. Aloa vera umiruje i hidratizira, a ulje smilja regenerira ostavljajući na koži ugodan osjećaj mekoće i nježnosti.

Nakon temeljitog čišćenja kože, svakako se preporučuje korištenje Osvježavajućeg tonika Smilje za dodatnu hidrataciju kože, vraćanje pH ravnoteže te pripremu prije nanošenja seruma za lice.

Olivalove kreme od smilja već odavno su stekle kultni status. Bilo da birate njegu ovisno o godišnjem dobu jer poznato je da zimski uvjeti traže bogatiju njegu od ljetnih, ili prema tipu kože, Olival kreme na bazi smilja neizostavan su dio njege kože.
Pakirana u pomno odabranu ambalažu privlačnog dizajna koja čuva hranjivost prirodnih sastojaka i jasno komunicira širinu asortimana, redizajnirana kolekcija proizvoda s eteričnim uljem smilja zasigurno će privući sve one koji uživaju u njezi prirodnom kozmetikom hrvatske proizvodnje.