Novi Labello Caring Scrub za mekane usne bilo kad i bilo gdje

Lijepe usne su jedan od najatraktivnijih dijelova tijela koje muškarci prvo primijete na ženama. Njihova koža je tanka i znatno osjetljivija od kože lica pa je važno da njihovoj njezi posvetimo puno pažnje. Iz tog razloga, uvijek smo u potrazi za savršenom beauty rutinom koja će pružiti ono što našim usnama treba, uvijek i svugdje.

NIVEA ti donosi Labello inovaciju za dnevnu njegu usana. Labello Caring Scrub Wild Rose i Aloe Vera omogućuje piling usana u pokretu, bilo kad i bilo gdje. Ovaj revolucionarni balzam s mirisom divlje ruže, vitaminom E i piling česticama koje se tope na usnama učinit će tvoje usne svilenkasto mekim u tren oka. Uz Labello Caring Scrub reci zbogom ispucalim usnama!

Nova Labello formula prava je senzacija godine. Sve ljubiteljice ruževa bit će oduševljene kada čuju da je novi Labello Caring Scrub savršena priprema za ruž! Može se koristiti i kao primer za ujednačavanje vaše omiljene nijanse na usnama kojima će pružiti potrebnu hidratizirajuću njegu.

Osnovno pravile svake ženske torbice je: nigdje bez Labella. Sigurno ti je poznata ona situaciju kad posegneš za njim i čini ti se kao da je propao u crnu rupu i nikako ga ne možeš pronaći? Zahvaljujući pakiranju novog Labello Caring Scruba bez problema ćeš ga i zatvorenih očiju, odmah prepoznati na prvi dodir.

Novi Labello Caring Scrub omogućuje ti piling usana u svakom trenutku, a dolazi u dvije razigrane verzije koje će ti u hladnijim danima potaknuti cirkulaciju te istaknuti prirodnu boju tvojih usana.

Labello Caring Scrub Wild Rose s piling česticama prirodnog podrijetla, mirisom divlje ruže i vitaminom E već pri prvom nanošenju postat će favorit tvoje torbice.

Labello Caring Scrub Aloe vera pružit će ti potrebnu njegu te zahvaljujući piling česticama prirodnog podrijetla nježno ukloniti odumrlu kožu usana – bez ispiranja!

Novi Labello Caring Scrub dostupan je od studenog 2019. a preporučena maloprodajna cijena je 20,50 kn.