Biodroga ponovno u Hrvatskoj

BIODROGA je svjetski renomirani brend zastupljen u vrhunskim kozmetičkim salonima i SPA & Wellness centrima diljem svijeta, sa naglaskom na najnovije trendove iz područja dermatologije, medicine i kozmetologije. Sa ciljem stvaranja inovativnih rješenja za njegu kože lica i tijela. Zbog sve većih zahtjeva tržišta i potreba za vrhunskom kozmetikom, lansirana je nova revolucionarna MD BIODROGA linija specijalizirana za rješavanje specifičnih kožnih problema, a bazirana na pažljivo odabranim aktivnim sastojcima kao što su peptidi, DMC Complex, Bio Ecolia i EGF (epidermalni rastući faktor) koji koži osiguravaju maksimalnu njegu i učinkovite rezultate. Proizvodi su maksimalno kompatibilni sa kožom i ne sadrže štetne parabene, mineralna ulja, PEG i emulgatore.

NAŠ DOM JE U NJEMAČKOJ!
Srce BIODROGE se nalazi u Baden-Badenu, poznatiji u svijetu po 2000 godišnjoj tradiciji SPA termama i ljekovitoj vodi. Tradicija u kombinaciji sa najnovijim tehnološkim dostignućima osigurava vrhunske proizvode. Osnivač tvrtke Walter Friedmann udružio se s kozmetičarkom Rosel Heim na kraju 1940-ih i razvio jedan od prvih kompletnih serije njege kože u svijetu kozmetike koji je bio prilagođen različitim tipovima kože. Rođena je ideja za sustavnu njegu kože. Intenzivno se posvetio istraživanju i dobivanju botaničkih aktivnih sastojaka, na temelju tih rezultata istraživanja, predstavio je brand Biodroga Systems svjetskoj javnosti po prvi put 1959 na Kongresu XIII Cidesco u Luzernu, Švicarska. Brand ime izvedeno je kombinirajući “bio” = biološki i “droga” = na temelju biljne osnove.

KVALITETA
BIODROGA kombinira najsofisticiranije sastojke s vrlo učinkovitim visokotehnološkim komponentama. Istraživanje, razvoj i proizvodnja u vlastitim laboratorijima u Baden-Baden.

SIGURNOST
Naši znanstvenici i dermatolozi ispituju sve sirovine. Osim toga, obavljaju testiranje u vezi tolerancije kože i redovno provode studije analize za sve linije proizvoda.

ISTRAŽIVANJE
Odjel za istraživanje i razvoj, razvija inovativne kombinacije biotehnoloških sastojaka s posebno razvijenim sustavima koji osiguravaju novu dimenziju u njezi kože.

ZNANSTVENI DOKAZ O UČINKOVITOSTI
Iznimni rezultati učinkovitosti odražavaju kvalitetu BIODROGA proizvoda.
Svi proizvodi testirani su od strane neovisnih instituta u studijama učinkovitosti. Štoviše, pridajemo veliku važnost neutralnoj procjeni naših proizvoda. Stoga analiziramo naše sastojke na neovisnom web portalu www.cosmeticanalysis.com

Inovativne i revolucionarne linije proizvoda sa naglaskom na rješavanje specifičnih kožnih stanja i potreba, uz učinkovitost i sigurnost koje jamče pažljivo odabrani aktivni sastojci upotrebom osiguravaju vrhunske rezultate uz maksimalnu kompatibilnost sa kožom, bez upotrebe štetnih parabena, PEG, mineralnih ulja i emulgatora.

Sve do danas tradicijom dužom od 60 godina, BIODROGA predstavlja svjetski renomirani brend zastupljen u dermatološkim ustanovama, vrhunskim kozmetičkim salonima i SPA & Wellness centrima diljem svijeta, što predstavlja samo jedan od dokaza postojanosti i iznimne kvalitete.