Bio šljokice su IN: budi party queen

Bliži nam se vrijeme božićnih i novogodišnjih partyja – ovo je idealno vrijeme za šljokice u svim varijantama. Želite biti drugačiji na rođendanskim, poslovnim, djevojačkim ili novogodišnjim zabavama? Imamo idealno rješenje za vas – angažirajte najbolju ekipu koja će vas uljepšavati tijekom cijelog eventa i stvoriti nezaboravno blještavu atmosferu.

Vida Loca glitter artisti su zaduženi za najbolji party na kojem će svi zablistati uz popularne bio šljokice. Vida Loca glitteri su ekološki proizvod, napravljeni od biorazgradive celuloze eukaliptusa- lagano se nanose, mekane su za lice, tijelo, kosu, nokte te nisu štetne za okoliš, za razliku od običnih glittera napravljenih od mikroplastike- velikog zagađivača prirode.

Glitteri su u svijetu, osim za lude provode, poželjni i za podizanje svakodnevnog make up-a. Svatko voli malo sjaja u kozmetici, pa tako danas glitter možete pronaći u sjajilima za usne, sjenilima, gelovima za kosu. Svatko se može poigrati sa šljokicama i privući pažnju, a glitter make up je novi trend. Ovaj globalni trend u Hrvatsku donosi Vida Loca glitter artisti koji će vam osigurati savršenu zabavu uz pomoć eko šljokica.

Budite u koraku s najnovijim svjetskim trendovima te podignite ljestvicu u organiziranju zabava s najblještavijom ekipom artista iz Vida Loca tima.