Studio Evelin obilježio 15 godina uspješne suradnje s poznatim brendom za njegu kose Kérastase

Na zagrebačkom Gornjem gradu, u predivnom Studiju Evelin, predstavljen je novi Kérastase K water, tretman za intenzivno sjajnu, baršunastu i mekanu kosu.

Ova revolucionarna formula koja u tren oka daje rezultat vrijedan divljenja, oduševila je sve okupljene, a posebno Evelin Kérastase ambasadorice poput Ane Radišić, Sandre Perković, Korane Gvozdić, Lee Mijatović, Jelene Perčin, Đurđice Vorkapić, Sandre Bagarić, Borne Kotromanić, Vande Winter, Milane Vlaović, Branke Bebić, Leone Paraminski, Vesne Tominac i mnogih drugih koje su imale priliku isprobati K water tretman.

Kérastase K water aktivira se u dodiru s vodom i stvara lamelarni sloj koji štiti kosu i čini ju besprijekorno glatkom. Proizvod se nanosi pet do sedam centimetara od korijena kose pa sve do vrhova. Najbolje ga je nanositi u potezu cik-cak po površini kose. Kérastase K water sadrži ultra lagane molekule koje štite kosu, a pritom ju ne otežavaju. Rezultati su vidljivi odmah, jer već nakon prve primjene kosa postaje sjajna i baršunasta.

„Iznimna mi je čast što sam već punih 15 godina dijelom Kérastase obitelji te vjerujem kako će ova suradnja biti barem jednako uspješna i u budućnosti. Danas smo predstavili K water, prvu luksuznu njegu bez osjećaja težine u tren oka, i drago mi je da su prvi dojmovi naših ambasadorica ovako pozitivni“, izjavila je Evelin Benković, vlasnica Studija Evelin Kérastase.
Frizerski salon Evelin, vlasnice Evelin Benković koja je ujedno i Kérastase ambasador, već punih 15 godina poznat je po individualnom pristupu klijentu i njegovim željama, neprestanom usavršavanju stilista na stručnim edukacijama diljem svijeta, korištenju isključivo vrhunskih proizvoda te diskretnom i ugodnom ambijentu uređenom prema visokim estetskim standardima.

Stručni tim frizera stilista i kolorista prepoznat je po svojoj profesionalnosti, stručnosti kad je riječ o dijagnostici vlasišta i kose te poznavanju najboljih preparata i tretmana koje će preporučiti klijentu s ciljem da se u najkraćem roku osigura zdravlje i ljepota njihovoj kosi i vlasištu.

Osim toga, tim Studija Evelin Kérastase neprestano se usavršava na domaćim i svjetskim edukacijama, a stečena znanja i vještine koriste u Hrvatskoj za suradnje s modnim dizajnerima, influencerima i poznatim osobama te kroz angažmane na revijama i prilikom snimanja kampanja i TV i glazbenih spotova. Od samog početak Studio Evelin usko surađuje s L’Oréalom i Kérastaseom te je dio Kérastase kluba.