Skriveni austrijski dvorac za vrhunski doživljaj odmora

Usluga na razini pet zvjezdica, vlastita hotelska marina, luksuzne sobe i apartmani, ugodan SPA, odlična gastronomska ponuda – Falkensteiner Schlosshotel Velden u Koruškoj je savršen odabir kada želite malo zastati i uživati u životu. Hotel s pet zvjezdica raspolaže s 105 prvoklasnih soba i apartmana za jedinstveni doživljaj odmora, tu je i Acquapura SPA s unutarnjim bazenom, 14 prostorija za relaksirajuće tretmane, fitness studijom, te privatnim beach klubom s vanjskim bazenom i direktnim pristupom jezeru Wörthersee. Nastavljaući u istom tonu, restoran Schlossstern, jedan od ukupno tri restorana hotela Falkensteiner Schlosshotel Velden, nudi savršene delicije.

Elemente unutrašnjeg uređenja karakteriziraju čiste linije i minimalističke forme. Dominantne boje su bež i tamno smeđa, dodatno obogaćene zlatnim naglascima koji hotelu daju dozu luksuza. Spoj elegantne arhitekture iz 16. stoljeća, elementi zlata i mramora i najmodernija tehnologija! Svjetlo ćete ugasiti laganim dodirom ekrana diskretno smještenog u ladici pokraj kreveta, a TV ugrađen u ogledalo gledati i u kupaoni dok uživati u ogromnoj kadi u mramoru.

Burna povijest dvorca ima toliko priča, a posebno je zanimljiva jedna iz novijih vremena. Godine 1990. među vlasnike se upisao i poznati milijunaš, fotograf, autor, kolekcionar, industrijalac, astrolog i playboy Günter Sachs, praunuk jednog od pionira njemačke automobilske industrije Wilhelma von Opela i svojedobno suprug poznate hollywoodske glumice Brigitte Bardot.

Ljubitelji sporta mogu okušati svoje umijeće na ekskluzivnim golf terenima, a kondiciju možete održavati u modernom fitness studiju s visokotehnološkom kardio opremom. Mir i harmoniju pronađite uz jogu koja se prakticira uz jezero u okruženju dvorca. Uz to, možete koristiti i lekcije holističke medicine kako biste aktivirali svoju energiju, povećali vitalnost i poboljšali osobno blagostanje.

Poseban ugođaj pruža i privatni klub na plaži s vanjskim bazenom, pristupom jezeru i marini. A za nešto posebno rezervirajte hotelski gliser i provozajte se jezerom uz čašu pjenušca!