Ostavite pravi dojam već na ulazu

Što prvo primijetite kada dođete kod nekoga u goste ili na poslovni sastanak? Oni trenutci dok čekate otvaranje vrata kao da traju predugo, iako je riječ o samo nekoliko sekundi. Upravo ti momenti dovoljni su za zapaziti mali detalj ispred vrata – otirač koji je prvi na meti pogleda, a osim što ima svoju svrhu danas može biti i potpuno personaliziran.

Veliki trend u svijetu trenutno su urnebesni otirači koji govore sve što mislite, a bojite se reći. Želite li razveseliti nekoga, izradite jedinstven otirač sa zanimljivim citatom koji će nasmijati svakog gosta. Uz to, kućni ili poslovni prag tako postaje kulisa idealna za Instagram fotografiju.
Kako ulaz ne bi bio dosadan i jednoličan, stručnjaci ‘Tepih centra’ pripremili su zanimljiva rješenja za čišće, sigurnije prostore koji će pružati unikatno iskustvo već pri prvom koraku u interijer. Kako bi ostavili pravi prvi dojam, posjetite ‘Tepih centar’ i naručite otirač s personaliziranim detaljem – porukom, ilustracijom ili logotipom – željenih dimenzija i dizajna. Ulazni prostori ureda, čekaonica, domaćinstava, hotela, restorana, banaka, butika i ostalih poslovnih i privatnih prostora na ovaj način neka govore umjesto vas. Otirače u Tepih centru osim za vanjske, možete napraviti i za unutarnje prostore.

Personalizirani otirač može biti i idealan poklon koja će sa sigurnošću iznenaditi dragu osobu. Suvremena tehnologija tiskanja (chromo JET) omogućuje odabir 44 čistih i upečatljivih boja uz mogućnost izrade pravokutnih, ovalnih ili okruglih formata. Naravno, natpis ili logotip može se postaviti uzdužno ili poprečno.

Pravilna upotreba i kombinacija otirača u svakom domu, uredu ili zgradi može reducirati unos prljavštine i vlage za čak 97%! To je izuzetno važna komponenta zdravlja, ali i znatno manjih troškova održavanja prostora. Sa svim tim produljuje se vijek trajanja podnih obloga unutar takvog prostora i nije potrebna dodatna investicija u sveukupnu unutrašnjost prostora.
Svaki vlasnik poznaje se po ulazu u svoj stan, kuću ili poslovni prostor. Prvi dojam i izgled ulaznog portala uvelike utječe na prestiž odnosno reputaciju korisnika svakog prostora.
Personaliziranim otiračem stvorite privlačnu i dobrodošlu atmosferu ili pak reklamu za vašu tvrtku ili proizvod.

Pratite i Facebook stranicu Tepih centra gdje će se uskoro ponovno nagrađivati najkreativniji natpis na otiraču. Neki od prijašnjih dobitnika nagradnog natječaja ‘Osvoji otirač’ predložili su rješenja koja su bila iznimno kreativna i zabavna. Iznenadite poslovne partnere, prijatelje i obitelj najposebnijim otiračima na kojima će im zavidjeti svi susjedi.

Za više informacija posjetite web stranicu: www.tepih-centar.hr