Produžite ljeto uz pivski wellness

Vrijeme je festivala i manifestacija u znaku piva, ali i putovanja koja podrazumijevaju isprobavanje najraznovrsnijih pivskih izdanja. No, ne morate putovati do Njemačke kako biste osjetili energiju Oktoberfesta ili tražiti svoje mjesto na prenapučenim koncertima zaliveni pivom. U ugodnom ambijentu Terma Laško, zasitit ćete svoju strast prema pivu i produžiti ljeto u vodenom termalnom svijetu.

Uz tradiciju zdravlja dugu 160 godina, u tematskim saunama možete se detoksicirati, a u bazenima razgibati i opustiti uz blagotvoran učinak termalne vode. Bilo da ste ljubitelj podvodne masaže ili vodene rekreacije, Laško je pravo mjesto gdje ljetne radosti traju zauvijek. Birati možete između unutarnjih i vanjskih bazena gdje temperatura nikada ne pada ispod 32 stupnja celzijusa. Poseban doživljaj spa chica dobit ćete u jednom od najmodernijih termalnih centara u Sloveniji koji je natkriven staklenom kupolom, a cosy ugođaj zajamčen je naglašenom dozom estetike pomno dizajniranog ambijenta koji donosi čisti užitak s pogledom na najčišću prirodu u Europi.

Zašto je pivski wellness dobar izbor?
Ispitivanje provedeno 2006. godine na sveučilištu u Münchenu pokazalo je da pripravak koji sadrži stanice mladog pivskog kvasca drastično poboljšava izgled kože oboljele od akni u roku od tri tjedna. Pokazalo se da bioaktivna molekula ksantohumol (prisutna u hmelju) ima antioksidacijske i antikancerogene učinke sto puta veće od zelenog čaja i soje, iako je njegov sadržaj u pivu vrlo nizak (jedan do dva miligrama po litri). Pantotenska kiselina i vitamin B kompleksa u pivu imaju sposobnost učiniti kožu glatkom i podatnom.

Žitarice, islandska mahovina i crni sljez, echinacea – ekstrakt koji se brine za obnovu epidermisa, šišarke hmelja i hranjiva ulja osnova su pivskog wellnesa koji pruža zagrljaj njege i dobrog raspoloženja. Kod svih pivskih tretmana se koriste pivski proizvodi za proizvodnju piva na temelju materijala dobivenih u Pivovarni Laško koji nastaje kao proizvod ili ostatak od proizvodnje piva“, poručuju wellness stručnjaci Terma Laško.