Premijera Hladnog piva na rođendanskoj proslavi Pivovare Medvedgrad

Sve je spremno za Veliku proslavu Pivovare Medvedgrad! Ulaznice su rasprodane još prije tri tjedna, a 2500 sretnika će u subotu 21. rujna od 17 sati imati prilike uživati u pravom glazbeno-pivskom spektaklu. Na pozornici u dvorištu novog pogona u Huzjanovoj ulici 36 redat će se Cinkuši, Hladno pivo i Blagdan bend, a na šankovima će se između ostalog posluživati i 3 pivske premijere.

Većina će vjerojatno prvo posegnuti za Hladnim pivom, punk rock lagerom skuhanomposebno za glavne zvijezde večeri i nove ambasadore Pivovare Medvedgrad – Hladno pivo! Uz to, Medvedgrad je pripremio i rođendansko pivo 25 te Fantom Session IPA-u, a uz ove premijere u ponudi će biti i ostala Medvedgradova legendarna piva. Ako vam to nije dovoljno, na proslavi će svoje pivo točiti i gostujuće pivovare Pulfer, Primarius, Mlinarica,Becker’s i Razum. Naravno, bogatu pivsku ponudu prati i veliki izbor fine hrane, koji će zadovoljiti sva nepca.

Kad tome dodamo besplatan autobus koji vozi od Muzeja Mimara do pivovare te 25% popusta na vožnje Uberom, sigurno smo da je ispred nas još jedan tulum o kojem će se dugo pričati.