Pobijedi akne uz Eucerin® DERMOPURE

Akne su najčešća kožna bolest koja se javlja tijekom puberteta, u skladu s hormonalnim
promjenama, a mogu potrajati i u odrasloj dobi. Više od 95% tinejdžera susretne se s masnom
kožom, prištićima ili aknama. Također, sve veći broj odraslih osoba, posebice žena susreće se s aknama u kasnijem razdoblju života. Akne i prištići nisu samo stanje masne kože, već su prvenstveno upalna bolest. Iako će u većini slučajeva nestati sama od sebe nakon puberteta, masna koža ipak zahtijeva posebnu njegu i učinkovite tretmane u prevenciji daljnjeg pogoršanja stanja kože i nastanka trajnih postupalnih ožiljaka. Suprotno mitovima, poput onih kako su osobe koje pate od akni nesklone održavanju higijene, pretjerano čišćenje agresivnim preparatima zapravo dodatno nadražuje i isušuje kožu, a može dovesti i do pojave novih akni.

64% MANJE NEPRAVILNOSTI UZ EUCERIN® DERMOPURE NJEGU
Eucerin® DERMOPURE njega je posebno formulirana kako bi spriječila glavne uzročnike masne i aknama sklone kože: mikroupale, pojačano lučenje sebuma i stvaranje bakterija te hiperkeratozu. Inovativna formula s licochalconom A, salicilnom kiselinom i tehnologijom regulacije sebuma smiruje iritacije i crvenilo, smanjuje akne, prištiće i proizvodnju sebuma te sprječava njihov nastanak. Aktivni sastojci djeluju na samom izvoru nastanka kožnih oboljenja i udovoljavaju potrebama zahtjevne masne kože, a poboljšanje kože može se očekivati već nakon 2 tjedna.

EUCERIN® DERMOPURE RUTINA NJEGE ZA ČIŠĆU KOŽU BEZ AKNI
Problematična ili aknama sklona koža imat će isključivo benefit od svakodnevne rutine čišćenja i njege proizvodima specijalno formuliranim za njegu masne i aknama sklone kože.

ČIŠĆENJE
Eucerin® DERMOPURE gel za čišćenje lica
Nekomedogeno sredstvo za pranje lica sa 6% amfo-tenzida nježno i djelotvorno uklanja višak sebuma, nečistoće i šminku ostavljajući čistu, osvježenu i mekanu kožu. Blaga, ali učinkovita micelarna otopina s APG kompleksom uklanja šminku i višak sebuma. Ne sadrži alkohol te nježno čisti kožu bez iritiranja i narušavanja prirodnog zaštitnog sloja.
Koristiti ujutro i navečer

Eucerin® DERMOPURE micelarna otopina
Blaga, ali učinkovita micelarna otopina s APG kompleksom uklanja šminku i višak sebuma. Ne sadrži alkohol te nježno čisti kožu bez iritiranja i narušavanja prirodnog zaštitnog sloja.
Koristiti ujutro i navečer

Eucerin® DERMOPURE piling za čišćenje lica
Formula s mliječnom kiselinom uklanja nečistoće bez isušivanja. Piling s prirodnim mikro-česticama uklanja mrtve stanice – jedan od ključnih uzroka nastanka mitesera i prištića – i nježno čisti kožu i uklanja šminku. Pogodan za primjenu na licu i tijelu.
Koristiti jednom tjedno

TONIRANJE
Eucerin® DERMOPURE osvježavajući losion za lice
Aktivna antibakterijska formula s 2% mliječne kiseline nježno otvara pore bez isušivanja kože, čisti, smanjuje broj bakterija i priprema kožu za kasniju njegu. Osobito je učinkovit u čišćenju T-zone i drugih problematičnih područja.
Koristiti ujutro i navečer

NJEGA
Eucerin® DERMOPURE matirajući fluid
Smanjuje nepravilnosti i zaglađuje kožu. Matirajuće čestice pružaju osmosatni efekt protiv sjaja bez začepljenja pora. Salicilna kiselina u Eucerin® DERMOPURE matirajućem fluidu pomaže u smanjenju nečistoća i sprječava njihovo pojavljivanje dok Licochalcon A smiruje upale i smanjuje crvenilo.
Koristiti ujutro i navečer

Eucerin® DERMOPURE dopunska umirujuća krema
Pruža intenzivnu hidrataciju za masnu i aknama sklonu kožu, ublažava nuspojave u liječenju akni, zategnutost i pomaže koži uspostaviti kontrolu nad zahtjevnom nečistom kožom i aknama sklonom kožom.
Koristiti ujutro i navečer

Eucerin® DERMOPURE obnavljajuća krema
Serum s 10% hidroksi kompleksa otvara pore, vidljivo smanjuje akne i pomaže u sprječavanju nastanka novih akni. Eucerin® DERMOPURE obnavljajuća krema smanjuje vidljivost ožiljaka od akni te poboljšava opće stanje kože nakon samo jednog tjedna primjene. Koža je čišća i zaglađenija bez sjaja.
Koristiti navečer

PREKRIVANJE NEPRAVILNOSTI
Eucerin® DERMOPURE obojani stik za prekrivanje
Korektor sa salicilnom kiselinom koja dokazano smanjuje pojavu prištića i mitesera. Glatko prekriva nepravilnosti i ujednačava kožu te istovremeno smanjuje prištiće i čisti začepljene pore.
Koristiti 1-3 puta dnevno

POBIJEDI AKNE UZ SAVJETNIK ZA ČISTU KOŽU
Eucerin® savjetnik za čistu kožu pružit će prave informacije, korisne savjete i pomoći u uvođenju i držanju nove rutine njege koja će dovesti do poboljšati stanje kože. Savjetnik nudi sve što je potrebno kako bi se masna i aknama sklona koža držala pod kontrolom.