Više od 200 sladoleda u ponudi SPAR i INTERSPAR trgovina

SPAR Hrvatska svojim kupcima nudi najširu ponudu sladoleda, a omiljene osvježavajuće poslastice dostupne su u različitim kombinacijama okusa, od klasične vanilije i čokolade pa sve do sladoleda od soje. U bogatom asortimanu nalazi se više od 200 sladoleda različitih pakiranja, od štapića, korneta, čašica pa sve do obiteljskih i multipack pakiranja.

Ljeto je nezaobilazno vrijeme kada sladoled zauzima posebno mjesto na meniju, stoga je SPAR pripremio bogati asortiman sladoleda. Tako je u SPAR ponudi svoje mjesto pronašao iznimno popularan sladoled Ben&Jerrys, a kupci tako uz već poznate okuse Ben&Jerrys sladoleda (half baked, cookie dought, fudge brownie, strawberry cheesecake) mogu isprobati i dva nova veganska okusa, chunky monkey i fudge brownie. Među novim veganskim sladoledima tu je i Magnum Vegan dostupan u multipack pakiranju.

Sladoledi Indy&Pippa organski su sladoledi pogodni i za vegane jer ne sadrže mliječne proizvode, soju ni gluten, a umjesto šećera zaslađeni su javorovim sirupom i rižinim sladom. Posebni su i po tome što su njihova pakiranja potpuno bio razgradiva. Za ljubitelje jogurta tu je Skyr sladoled na bazi skyr jogurta koji ima manje šećera i visoki udio proteina, a ljubitelji čokolade uživat će u osvježavajućoj ljetnoj varijanti Toblerona, Milke, Orea, Kit kata i Smartiesa.

SPAR Hrvatska svim ljubiteljima ove popularne ljetne poslastice nudi i velik broj sladoleda vlastite robne marke poput S-budgeta klasičnog okusa vanilije, čokolade, lješnjaka i jagode. Fini i ljetni SPAR sladoledi dolaze u omiljenim okusima pa tako obožavatelji voćnih sladoleda mogu uživati u Melonelu s okusom lubenice, vodenom sladoledu okusa Cherry Cole, voćnom mixu Roller Coaster te osvježavajućem smoothie sladolednom mixu manga i maline. DESPAR sladoledi proizvedeni su u Italiji po najboljim talijanskim recepturama, a među specifičnim okusima našli su se i omiljeni Tiramisu, Panna Cota i Trostruka čokolada. Tu su još i SPAR Premium kremasti sladoledi zanimljivih okusa makadamije, orašastih plodova i karamele.

U SPAR i INTERSPAR trgovinama dostupni su specijalni sladoledi poput 100% biljnog SPAR Vitala, veganskog sladoleda na bazi zobenog mlijeka SPAR Veggie, SPAR Natur Pur sladoleda proizvedenih isključivo od sastojaka iz eko uzgoja te SPAR Free From sladoled bez laktoze namijenjen onima koji izbjegavaju ili su intolerantni na laktozu.