Riječka modna bajla – City 45 20

Trsatska gradina dočekala je šesto izdanje modne manifestacije CITY 45 20, koja u svom imenu nosi početak koordinata Grada Rijeke, a održava se u sklopu Ljeta na Gradini.

Rijeka je tako opet doživjela najposebniju modnu priču, onu koju spaja modu i ljepotu, umjetnost i tradiciju. Kao i svake godine dosad, posjetitelji su imali prilike vidjeti posebnu haljinu, ove godine čast da ju osmisli pripala je Radojki Simičević iz Vivien moda, koja je savršeno utjelovila temu “Karolina Riječka danas” i uz Swarovski nakit i uz cvjetnu dekoraciju Christine Canci priredila povratak u prošlost na najljepši mogući način.

Reviju koju su posjetila i brojna poznata lica poput Damira Kedže, Eme i Danijele Gračan, Ivane Delač, Jelene Urukalo, Ivane Paris i Nikoline Tomljanović, otvorila je Linda Lukežić s brandom Lusso Couture na gornjoj etaži Gradine te tako uvela brojne posjetitelje u savršeno modno ljeto, baš kao i umjetnica Mirna Sišul na donjoj etaži, koja je svoj prepoznatljiv stil aplicirala i na modne kreacije. Nakon njih, piste Trsatske gradine osvojile su Hunić Design Sisters, koje su predstavile i dvije matching kombinacije za majke i kćeri, kao i Trgovačko-tekstilna škola iz Rijeke, koja je u svom izlasku imala i izneđenje – haljinu izrađenu od pašte riječkog branda Paštaria.

Sally atelier predstavio je kolekciju pod imenom Trsatske vile, dok je brand Anima M. kroz izbor boja i dizajna slavio ljepotu života. Modnu završnicu imali su Ti me ami flower fashion design – izlazak sa stvarnim ženama – ambasadoricama branda, kao i Andrea Anić Profound Apparel, riječka buntovnica koju vole žene svih generacija.

Nekoliko stotina ljudi uživalo je u reviji pod generalnim pokroviteljstvom Dr Vivian’s Anti Aging seruma, pogledu na Rijeku, u zalasku sunca, predivnim kreacijama hrvatskih dizajnera te glazbenom programu koji su uveličali Tina Vukov i David Baumgarten te Sara Šarson i plesačice, koje su podigle ionako užarenu atmosferu svojim plesom. Svakako, bio je ovo savršen uvod u najljepše ljetne dane i manifestacije koje u Rijeku dovode goste iz svih krajeva Hrvatske.